Pages - Menu

RINDU YANG AMAT!

Assalamualaikum semua...

Ya Allah...Sungguh! Rindu yang amat kat Cik Belog Pink comel ni...

Lama sangat kan tak update apa -apa pun entry kat sini.

Hari ni, last day bengkel Fail Meja dan MPK. Walaupun dah masuk tahun keempat berkhidmat, tapi banyak sangat benda yang perlu belajar lagi.

Paling best bila penceramah dia happy go lucky. Tak sempat pun rasa  mengantuk. Celoteh dia buat semua orang tak bosan!

My first impression bila dapat surat kena attend bengkel ni....

"Hurmmm....mesti boring tahap tak hengat ni..."

Sekali join first day...haaaa... kan dah mintak bengkel kesinambungan ..hihihihi

Sebelum penutup bengkel tadi, duk borak - borak dengan penceramah tu...

Actually, beliau dah tak lama nak bersara...Sekarang ni dah umur 56 tahun pun. Tapi wajah, energy tak macAm orang berumur 50-an pun.

Aktif sangat ke sana sini macam lipas kudung...tau je la bengkel kan?

Tengok beliau, tetiba boleh terdetik...

" aku lama lagi nak berkhidmat ni....wajib amalkan Vivix Shaklee dan Shaklee Collagen Powder dari awal cenggini..."

Sempat lagi bermonolog tu...Siap masuk Vivix Shaklee dengan Shaklee Collagen Powder lagi.

Class gitu!

Dedua ni kena amalkan secara konsisten...Baru la boleh dapat result yang baik.

Amalkan bukan untuk dapatkan kulit yang cantik je...Tapi untuk kesihatan keseluruhan. Bila usia meningkat, macam - macam penyakit boleh datang.

Sebab tu perlu amal dari awal...

"Prevention is better than cure!"

Tengok orang veteran sekarang ni jaga kesihatan dan kecantikan kalah kita orang muda ni tau!

Makanya, sila mulakan transformasi diri anda.

Nak order Vivix Shaklee or Shaklee Collagen Powder ni, contact je Ida tau!

Ida
011-33206242

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger