Thursday, May 4, 2017

SELSEMA DAN SR VITAMIN C SHAKLEE

Views

Assalamualaikum semua...

Selsema datang menggila harini...hidung tersumbat sampaikan nak bercakap pun susah...

Makanya, lebih banyak diam la harini...Bertabahlah...Sakit tu kan penghapus dosa..

Disebabkan selsema teruk ni, harini up kan lagi dos vitamin C Shaklee daripada biasa...

Kenapa perlu amek vitamin C? Sebab vitamin ni bagus untuk tingkatkan sistem imun badan kita terhadap penyakit.  Bila vitamin C cukup untuk kampung nutrisi yang lompong yang sebabkan penyakit ni, in shaa Allah...dia akan fight segala virus yang datang.

Sebab tu vitamin C ni wajib amek setiap hari sebab badan kita tak boleh hasilkan vitamin C sendiri bila ia dah berkurangan dlm badan. Sebab tu la mudah sangat dapat penyakit ni..
.
Kenapa Ida pilih vitamin C Shaklee? Sebab vitamin C Shaklee ni ada teknologi sustained release yang mana  100mg dilepaskan setiap 1 jam dlm badan. So, takde la istilah makan vitamin C, tapi hilang camtu je...yang badan serap cuma 100mg je.. dengan erti kata lain, 500mg vitamin C yang kita amek, 500mg jugaklah yang badan kita serap dengan teknologi "sustained release" ni.

Paling penting, JIMATTTTT SANGAT!1 botol untuk 6 bulan..

So, nak cuba vitamin C Shaklee ni, boleh contact Ida tau..


Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...