Pages - Menu

PENANGAN VIVIX : TENGOK DARI JAUH RASA JELES

Assalamualaikum semua...

Haa...Ni memang penangan setiap kali Ida outstation. Idea nak menulis datang mencurah - mencurah. Masya -Allah...Alhamdulillah...Terima kasih Allah...

Seronok sebenarnya bila kita berkongsi manfaat dan orang peroleh 1001 kebaikan daripadanya...Biarpun bukan untuk kita, namun, pahala menyampaikan manfaat tu akan sentiasa mengalir untuk kita selagi ada orang yang peroleh kebaikan daripadanya...

Sebab tu mulai hari ni, sebarkan kebaikan walau dimana sahaja ya...

Back to the topik malam ni...Sungguh la Vivix si merah jelita ni sungguh menggoda dan menggetarkan jiwa.

Mana tidak nya, sepanjang tempoh dan mereka yang mencuba serta amalkan Vivix ni, alhamdulillah....Dengan izin Allah peroleh manfaat yang sangat banyak.

Jadi, malam ni Ida nak share tentang testimoni or Shaklee Effect yang dikongsikan oleh salah seorang adik beradik Ida dalam bisnes Shaklee ni.

TENGOK DARI JAUH RASA JELES

wiken eid balik kampung...

kebetulan petang sabtu tu semua adik beradik berkumpul...

berbual dan bercerita...

lama dah tak jumpa kann...

pastu, eid terpandang muka kakak ipar sorang nih...

glowing sangattt..

kulit pun nampak sihat...

double chin pun dah menghilanggg...

ahh...siyes eid jeles...

eid tak bagi tahu pun dia yang kulit dia nampak glowing semalam...

tapiii...

eid tahu dia amalkan apa sampai dapat kulit camtuuu..

tunggu raya nanti...kita lawan muka glowing sama2...

terus rasa nak mandi vivix sebab nak kulit glowing macam dia... 

Credit to eid mazni

Amalkan Vivix, dapat manfaat untuk kulit. Kulit nampak sihat dan glowing sangat sangat!

Berat badan pun ikut sama turun. Sebab tu double chin pun hilang jugak.

Alahai Vivix! Sabar ye...Tak lama lagi akan ku pinang juga dirimu.

Vivix oh Vivix! Ada yang nak try Vivix? Contact Ida tau!

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger