Pages - Menu

PROMOSI ESP = TENAGA + DIET + CANTIK + SIHAT + CERAH + KURUS + MUSCLE!

Assalamualaikum  lovelies ....

Rindu kat korang semua!!!! Rindu Ida tak? Lama sangat tak muncul kat blog comel ni kan? So, malam ni Ida nak share one of my favourite  suplement ever!

Tentunya Energizing Soy Protein a.K.a ESP :-)

Start your day with healthy morning booster. Ida sendiri dah consume ESP ni dan ESP is the best healthy morning booster.

Macam kita semua tahu protein ni sangat penting & bagus dalam badan kita sebabnyaaa protein yg cukup dan sihat membantu dalam perkembangan sel dan  penghasilan kolagen yg sempurna . Kalau dalam badan kita protein tak cukup, macam mana kulit pun nak sihat kan?

Jadi perlu protein yang sempurna dan cukup dalam badan untuk mendapatkan kulit yang sihat + cantik + flawless + gebu, in shaa Allah.

Manfaat - manfaat ESP :

1. Mencerahkan kulit

2. Menghilangkan jeragat

3. Menghilangkan parut jerawat

4. Kulit menjadi lebih gebu dan halus

5. Membantu dalam proses penyembuhan luka

6. Mengatasi masalah gastrik dan pedih ulu hati

7. Menganjalkan payudara

8. Menganjalkan punggung

9. Memberi tenaga yang berpanjangan setiap hari

10. Tidak mudah rasa lesu

11. Memberikan rasa kenyang yang lama dalam proses diet

12. Boleh dijadikan sebagai supper dan breakfast

13. Menyihatkan rambut

14. Mengatasi masalah keguguran rambut

15. Menguatkan akar rambut

16. Mencantikkan kuku

17. Membantu dalam tumit pecah dan merekah

18. Membantu dalam meningkatkan pengeluaran susu ibu

19. Menghasilkan susu ibu yang berkualiti

20. Membantu dalam regenerasi kulit dan otot

21. Mengandungi protein lengkap (9 amino acid)

22. Bertindak sebagai antioksidan.

23. Meningkatkan imunisasi badan

24. Mencegah osteoporosis (dilengkapi mineral kalsium)

25. Pembentukan sel baru

26. Merendahkan bacaan diabetes dgn menstabilkan paras glucose

27. Kaya dgn 5 sumber vitamin & 4 sumber mineral

28. Mengurangkan risiko kanser

29. Rendah lemak, tanpa kolesterol

30. Memelihara kesihatan jantung

31. Mengurangkan kolesterol

32. Baik utk hormon, kacang soya kaya dgn isoflavones

33. Memperbaiki memori & vitaliti

34. Kulit lebih berseri

35. Mengekalkan berat badan ideal

36. Shape up body size

37. Meningkatkan metabolism badan

38. Mencukupkan keperluan protein badan

39. Rendah lemak

40. Kulit tidak berminyak dan tak kering

Best kan ESP ni? No wonder la permintaan ESP ni sangat -sangat tinggi!
Thats why ESP ni jadi MY LOVERS! :-)

Nak dapatkan ESP dengan HARGA MURAH contact  Ida ye :-)
.
.
Your Trusted SID ,
IDA
011-33206242

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger