Sunday, March 5, 2017

MAKE UP REMOVER NUTRIWHITE SHAKLEE

Views

Assalammualaikum semua...

Alhamdulillah...Berkesempatan jugak nak update blog pagi ni...

Rasa teruja nak share dengan semua no tentang #tsunamishaklee sekarang ni. Bayangkanlah tak pernah terjadi stok produk Shaklee  boleh habis kat Malaysia.

Dah terbukti rakyat Malaysia dah mula mementingkan kesihatan. Cegah sebelum parah. An apple a day keep the doctor away :-)

Tapi yang buat Ida lagi terkejut bila MAKE UP REMOVER NUTRIWHITE SHAKLEE pun dah habis stok jugak kat Malaysia. Ida pernah cuba make up remover adik Ida. She got it first before me!

Thumbs up! Memang best sangat -sangat pakai make up remover ni. Ida dah pernah cuba macam-macam make up remover. Dari Johnson baby oil masa sekolah menengah dan kat universiti dan ada beberapa jenama lagi, tapi bila try MAKE UP REMOVER NUTRIWHITE SHAKLEE, ternyata sangat berbeza!

Memang la akan berbeza kan? Sebab make up remover ni bukan je boleh buang sisa make up dengan mudah dan bersih, tapi boleh hilangkan whitehead dan blackheads jugak. Selain tu, make up remover ni boleh hilangkan jerawat pasir yang paling sukar untuk dihilangkan tu.

Alhamdulillah...Dan jumpa macam-macam function dalam satu tube, takkan kita nak lepaskan peluang pulak kan?

Apa yang pasti, make up remover ni wajib ada dalam beg make up kita tau. Senang bila nak solat kat mana-mana nanti, kita yakin make up kat muka ni bersih dan tanpa sebarang sisa.

Kena ambil berat tau. Bila masih ada sisa make up kat muka, air wudhu tak sampai kat kulit dan wudhu kita tak sah. Bila kita solat pun, solat jadi tak sah juga kan? Kadang - kadang nampak remeh je, tapi beri kesan yang sangat besar kat kita.

Faham kan kenapa Ida kata make up remover ni penting sangat kat kita?

MAKE UP REMOVER NUTRIWHITE SHAKLEE ni berfungsi untuk:-

~ Melicinkan, melembutkan dan menyerikan kulit anda

~ Tunas Pokok Bic bertindak lembut untuk menyingkirkan sel kulit mati dengan menyeluruh tanpa merosakkan kulit

~ Aloe menyegarkan dan menegangkan kulit

~ Rumusan ringan, tidak berminyak dengan aroma yang menyegarkan

Make Up Remover Nutriwhite Shaklee ni akan tiba kat Malaysia akhir bulan Mac ni. Jadi, untuk yang dah lama menanti tu, atau yang sedang mencari tu, boleh contact Ida untuk dapatkan the best make up remover ni .

Better grab cepat - cepat tau. Bimbang nanti akan kehabisan stok lagi :-)


Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...