Pages - Menu

KUATKAN RAHIM DENGAN ESP

Assalamualaikum semua..

Pagi yang indah sangat di pagi Jumaat yang penuh barakah ni..

Jarang tau outstation hari Jumaat ni. Tapi hari ni perlu outstation jugak..cuma tak jauh macam selalu je...Takpe...tugas hakiki kan? kerja tu kan satu ibadah :-)

Semalam, dapat gambar si kecik Hayfa Naura bertudung...Ya Allah...Si kecik tu comel sangat bertudung.

"Mak long doakan adik akan jadi anak solehah bila besha nanti ye sayang".

Makcik yang sorang ni memang kuat sengih. Lagi -lagi sejak dah ada gigi ni. Bila pakai tudung, makin comel pulak sengih dia tu..


Si kecik ni baby Shaklee tau. Masa sebelum kawin lagi, mak dia dah amalkan ESP sebab ada masalah alergik. Alhamdulillah...alergik maknya dah ok sekarang ni.


Bila kawin, cuma beberapa bulan je kosong, terus ada si kecik ni dalam perut. Yang sangat - sangat Ida kagum dengan mak dia ni, masa preggy tu aktif sangat! Tambah lagi travel jauh - jauh naik flight nun ke Sarawak. Travel lagi utara selatan bila cuti sekolah dan cuti raya naik kereta...Alhamdulillah...Si kecik ni masih kuat dan sihat dalam kandungan.


Untuk ibu preggy terutama yang sedang merancang untuk preggy, bagus amalkan ESP ni sebab ia membantu kuatkan rahim. Bila rahim kuat, in shaa Allah membantu elakkan keguguran. 

Bagi yang baru keguguran pun, digalakkan amalkan ESP ni untuk menguatkan rahim. 


Macam mana ESP menguatkan rahim?


Rahim kita terdiri daripada otot. Dan otot ni pun terdiri daripada gabungan sel -sel. makanan utama sel badan kita adalah protein.Bila kita amalkan ESP ni dengan aturan makan yang betul secara konsisten, sel -sel otot rahim kita akan dapat makanAn baik yang secukupnya. Sebagai kesannya, otot rahim kita akan jadi kuat kerana dapat nutrisi yang cukup.

Rahim yang kuat sangat - sangat penting untuk memastikan rahim mampu menampung janin yang semakin membesar. 


Selain tu, ibu preggy dapat benefit tenaga yang lebih tau bila amalkan ESP ni. Takde istilah ibu preggy lembik dan lesu bila amalkan ESP ni. Kulit ibu pun semakin cantik, halus dan gebu tau! Say bye bye to kulit kusam masa preggy ni...


ESP masih ada lagi ni tau...Meh cepat - cepat order dengan Ida.. Risau nanti ESP ni buat hal out of stock lagi...

Penangan ESP ni lain macam tau sekarang ni...Seluruh Malaysia boleh habis ESP di Home Office dan branch Shaklee.

Free consultation Ida sediakan untuk anda
:-)

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger