Pages - Menu

ESP Limited Stok Lagi!

Assalamualaikum semua...

Ok...quick update pagi ni...Ida nak inform kat semua readers dan customers kesayangan Ida, ESP akan masuk stok baru pertengahan bulan Mac ni.

Lagi 2 hari je lagi kan? ESP ni dapat sambutan yang luar biasa sangat! Sampaikan dah 3 kali habis stok. Sebab tu la  sesiapa yang teringin nak cuba ESP ni, better buat stok dan tempah awal-awal dengan Ida. Risau kehabisan stok lagi tak sampai seminggu.

Kenapa mesti ESP je habis stok kan? Produk yang lain laku pun tak sampai camni?

Kan IDA selalu bagitahu dulu...ESP ni HOT SELLER SHAKLEE. So, bila limited stok, semua orang duk pakat borong banyak - banyak buat stok.

Boleh rasa beza bila minum ESP dan bila tak minum ESP ni. Kalau nak pembuktian yang sahih, kena cuba dulu. Baru la boleh rasa perbezaannya :-)

Korang yang order, contact je Ida ok:-)

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger