Pages - Menu

ESP is BACK!!!!

Assalammualaikum semua...

Wow!! Pagi - pagi tadi scroll FB then....jumpa dah la dengan satu announcement yang sangat menggegar jiwa.

Energizing Soy Protein dah pun ada Kat Malaysia. ESP ni dah habis terus tau kat Home Office dan Branch Shaklee di suruh Malaysia dek kerana permintaan yang menggunung hebatnya.

Nampak tak betapa rakyat Malaysia sebenarnya semakin bijak! Bijak sebab apa?

1) Bijak sebab dah mula celik betapa pentingnya jaga kesihatan dengan bermula dari dalaman.

Mula dari dalaman means bagi badan kita dapat nutrisi yang cukup. Salah satu daripadanya dengan konsisten ambik suplement setiap hari!

ESP pulak ada protein yang memang teramat penting untuk semua bahagian badan. Sebab, setiap badan kita kan terbina daripada asid amino. Asid amino ni kita dapat dari protein.

Maka terhasil la kulit yang cantik, halus mulus dan gebu, badan yang lebih bertenaga dan minda yang lebih cergas!

2) Bijak sebab rakyat Malaysia buat pilihan tepat dengan memilih suplement Shaklee yang diyakini selamat, berkesan dan termasuk daripada alam semulajadi.

Jadi tak perlu risau suplement Shaklee ni selamat ke tidak. Halal ke tidak. Sebab semua produk Shaklee ada kajian saintifik tersendiri oleh para saintis Shaklee. Kajian ni pulak ambil masa bertahun - tahun sehinggalah benar-benar diyakini produk yang dikeluarkan tu selamat dan berkesan untuk penggunaan manusia.

Paling best Shaklee ada "Landmark Study" tau.

Masa dapat tahu ESP ni takde kat Malaysia, dah tak keruan Ida. Sebab ramai customer Ida yang mula kenal Shaklee sebab ESP ni dan sentiasa ada je repeat order.

Pihak Shaklee maklumkan pertengahan bulan Februari, baru la stok ESP akan ada kat Malaysia. Namun, alhamdulillah...rezeki Allah. 8 Februari 2017, ESP dah pun boleh di restock semula.

ESP ni buah hati pengarang jantung Ida tau! ESP is a MUST setiap hari.

Meh, Ida nak share sikit kenapa Ida jatuh cinta setiap hari dengan ESP ni.

✔️ ESP mencerahkan dan menjadikan tona kulit lebih sekata

✔️ ESP menghilangkan parut jerawat degil, parut jenis berlubang serta jeragat

✔️ ESP menjadikan kulit yang kusam tak bermaya kepada kulit yang lebih sihat serta GLOWING

✔️ ESP membantu mengecilkan pori muka dan mengurangkan masalah blackheads / whiteheads

✔️ ESP menjadikan kulit lebih tegang, anjal, gebuu serta awet muda

✔️ ESP membantu mengawal selera makan bagi mereka yang nak kurus

✔️ ESP membantu mencantikkan bentuk badan bagi mereka yang terlampau kurus

✔️ ESP memberikan rasa lebih bertenaga bagi mereka yang sering letih dan mudah mengantuk

✔️ ESP membantu menguatkan otot rahim bagi mereka yang sedang ikhtiar hamil

✔️ ESP membantu wanita hamil untuk kurang rasa letih, sakit-sakit badan, mengatasi masalah kencing manis serta dalam masa yang sama mencantikkan kulit terutama bagi mereka yang ada masalah kulit semasa hamil disebabkan hormon tidak stabil

✔️ Baby dalam perut juga mendapat khasiat bila si ibu consume ESP, inshaaAllah baby lahir kulit bersih putih cerah gebuuu

✔️ ESP bertindak sebagai milk booster bagi ibu-ibu yang menyusukan baby, inshaaAllah susu lebih banyak dan pekat

1001 khasiat ESP yang Ida pun tak larat nak taip pepanjang kat sini...Nak tahu lebih lagi, kena rasa dulu...Amalkan dulu. In shaa Allah...takkan jadi skeptikal dah dengan suplement nih...

THIS IS MY LOVERS OF HEALTHY LIFE!

Yang nak dapatkan ESP ni, boleh terus contact Ida tau!

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger