Pages - Menu

VIVIX SI JANTUNG HATI

Assalammualaikum semua...

Mesti ramai yang tertunggu-tunggu kan Ida umumkan PROMO SHAKLEE bulan JANUARI ni..Bulan ni bulan penuh dengan aura  dan semangat yang merah membara sebab bulan ni VIVIX KESAYANGAN PROMO TAU!!!

# BELI 6 BOTOL PERCUMA 1 BOTOL

# BELI 2 BOTOL DISKAUN 5%

Yang lagi best, bila rebut peluang beli VIVIX masa tengah PROMO ni, automatiknya korang semua boleh dapat dan nikmati manfaat kat bawah ni...

1) FREE MEMBERSHIP so, dah jimat RM80.00 untuk daftar keahlian. Dapat lagi beli dengan harga jauh lebih murah tau.

2) Bonus dalam bentuk Wang ringgit 14 Februari nanti. Sebab bila dah jadi ahli, automatic korang akan collect point bila beli Vivix ni. So, point tu la yang menyumbang kepada nilai bonus korang nanti.

3) FREE POSTAGE

4) FREE CONSULTATION dan selamanya khidmat nasihat diberikan untuk korang selagi korang jadi customer Shaklee Ida... In shaa Allah...:-)

Sangat - sangat tak rugi cuba Shaklee ni. Memang terbaik. Dalam satu botol kecik comel tu ada 1001 khasiat. Sebab tu Vivix ni terkenal dengan jolokan ALL IN ONE. Dalam 1 botol tu cukup lengkap dengan bermacam-macam khasiat untuk kita semua.

Lagi elok boleh hadiahkan Vivix ni kepada mereka yang tersayang. Ida dan adik Ida  Dah hadiahkan 2 botol Vivix ni kepada adik kami yang terlibat dalam accident September tahun lepas. Nak tahu berkesan me tidak Vivix ni Kat adik Ida, next entry Ida share tau.

Stay tune!

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger