Pages - Menu

SARAPAN PAGI TERBAIK DAN BERKHASIAT

Assalammualaikum...

Salam Jumaat semua!

Fresh start dengan ESP pepagi ni. Boleh jadi pengganti daripada amek heavy breakfast! Hihihi...Perut orang melayu kan? Tak boleh tinggal langsung breakfast dengan nasi lemak...

So, untuk elak amek nasi lemak setiap hari, meh kita shake ESP ni dulu pepagi. In shaa Allah...Full je rasa. Lunch nanti kita amek heavy sikit.

Kenapa perlu ESP ni?

- Awet muda

- Kulit cantik,halus,gebu,berseri dan anjal

- Mempercepatkan penyembuhan luka, memudarkan dan menghilangkan parut & strechmark

- Membaiki masalah pigmentasi, kedutan dan kesan tua

- Merangsang pembentukan semula kulit dan otot.

- Agen anti-penuaan

- Mengembalikan radian kulit dan.kepejalan otot

- Memberi tenaga segera

- Diet yang mengenyangkan

- Membaiki masalah rambut beruban dan keguguran rambut

- Membina otot, kulit,kuku,rambut,darah,organ,gland dan lain2.

- Mencegah migrain, insomnia dan tekanan

- Meningkatkan kualiti memori, vitality,dorongan seksual dan rangsangan

- Membantu mengawal cholesterol, mencegah risiko osteoporosis dan sakit jantung

- Membantu masalah kesuburan

- pemulihan uterus,ovarian,menopause dan pembesaran prostat

Haa...Tak cuba memang tak tahu...1 tong ada macam-macam khasiat.

Sebab ini la Ida jatuh cinta berkali - kali dengan ESP ni. Nak sihat, nak cantik, nak fit, nak kurus semuanya ada dalam 1 tong ni. In shaa Allah...Pelaburan jangka panjang yang terbaik untuk semua.

Bagi yang baru nak kenal dengan suplement terutamanya Shaklee, Ida akan suggestkan ambik ESP ni dulu. Try dan rasa perbezaan nya sebab Ida ni penggemar soya. Penggemar tegar soya. Tapi ESP ni memang lain dari yang lain. Percaya lah :-)

Boleh dapatkan ESP dari Ida tau. Jangan segan -segan nak tanya macam-macam. Ida sedia membantu :-)

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger