Pages - Menu

Promo November Is Coming!!!!

Assalammualaikum semua...

Alhamdulillah...Setle keje, kita berblog pulak sementara menunggu budak-budak kecik yang dah riuh dalam kereta tadi. Haila anak...Walaupun anak orang, dia punya kecoh tu, bukan main lagi. Kadang - kadang orang siap tanya...anak ke? Hihihi...

Tapi disebabkan acik dieorg ni garang mengalahkan singa bila time ajar mengaji, so..memang kurang sikit la manja mengada-ngada tu time ngaji...seronok dengan keletah dieorang ni walaupun kekadang pening nak layan 4 orang serentak. Nampak tak kat situ, praktis make perfect okeh! Amin....semoga dikurniakan rezeki zuriat yang soleh dan solehah...

Terpanjang pulak intronya...Actually, Ida nak inform ni...Bulan ni ada promo best! Yang nak tingkatkan sistem minum badan, selalu demam dan selsema, kena denggi, amik terus Nutriferon! Senang sangat! Buka, koyak sachet dia then boleh terus makan. Sedapp!!!

Ada tak yang still lagi berapa di takuk lama? Nak diet, tapi tak mula-mula setelah sekian lama. Lagi 2 bulan nak masuk tahun baru ni. Apa kata ambik peluang ni untuk kurus.Dan capai berat idaman dengan Set Kurus Shaklee. Sebab bulan ni, Shaklee buat promo LECITHIN dan juga ALFALFA COMPLEX.

LECITHIN membantu untuk mencairkan lemak dalam badan bagi proses penurunan berat badan secara sihat dan selamat. Jika kalian berminat, Ida akan bagi tips camne nak kurus dengan LECITHIN ni dengan mudah dan cepat. LECITHIN pun bantu juga untuk hilangkan bengkak susu.

ALFALFA COMPLEX pulak untuk cuci usus kita dan buang segala toksin dalam badan. Ia akan membantu untuk memudahkan lemak - lemak tadi dinyahkan dari badan kita. Bila segala Mak nenek toksin dah takde, so makin senangla penyerapan nutrient lagi dan lagi cepat la kurus!

ALFALFA COMPLEX ni famous juga dikalangan ibu menyusu sebab dia juga bertindak sebagai milk booster. So, amalkan dengan cara yang betul, susu melimpah ruah! Tapi pastikan dapat guide yang betul tau.

Jadi, jika anda apa-apa kemusykilan atau nak tanye, boleh contact Ida tau. Sedia membantu anda semua...

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger