Pages - Menu

KULIT CANTIK, BODY CURVY PERSIS CIK TA

Assalammualaikum semua...

Tajuk entry kebaboom sangat kan? Mesti ramai tertanya-tanya apa rahsia Cik Tapi boleh maintain cantik dan solid camtu walaupun umur dah jejak angka 4 kat depan.

Dengan kulit yang masih anjal dan tegang, curvy body yang sentiasa menjadi impian setiap isteri, Cik Ta punya perfect beauty bagi seorang wanita bergelar ibu...

Biarpun kecantikan kita ni hanya untuk tatapan suami, tapi wajib cantik setiap masa depan suami. Bukan sekadar cantik luar, malah kena cantik dalaman sekali.

Para isteri...ini point terpenting kita untuk pikat hati suami. Selain jaga perut suami, taat perinatal suami, jangan lupa jaga juga kecantikan kita depan suami.

Biar umur menjejak 40-an,50-an atau 60-an, tapi kulit still tegang. Kedut tua masih tak kelihatan. Kulit masih cerah berseri. Badan pulak still CURVY, cantik terletak. Tak gemuk sangat. Tak kurus sangat. Yang penting suami suka. Perkara yang paling utama....aset terpenting dijaga rapi dan sebaiknya...Takde sagging atau rata je bentuknya.

Bila umur semakin meningkat, kolagen dalam badan akan berkurang. Bermula umur 25 tahun, kolagen badan akan berkurang 1.5% kolagen setiap tahun. Bila umur dah menjangkau 40-45 tahun, hamper separuh kolagen badan kita dah hilang. Kolagen yang hilang ni la yang menyebabkan kulit menggeleber dan tidak anjal.

Sama juga untuk wanita yang menopos, penurunan hormon estrogen menyebabkan vagina menjadi kering dan rasa sakit ketika bersama.

Kat sini la Shaklee Collagen Powder memainkan peranan yang sangat besar! SCP ni membantu menganjalkan dan mengetatkan bahagian yang menggeleber. Sebab tu mereka yang amalkan SCP ni, kulit dan aset anjal cantik je terletak.

Vivix pula membantu memberikan tenaga dan membaik pulih sel-sel badan sehingga ke peringkat DNA. Perasan tak mereka yang amalkan Vivix ni nampak lebih muda dari usia dan lebih sihat dan cergas tau!

Ni petua nak pikat suami dengan kulit anjal dan body CURVY macam Cik Ta tu...in shaa Allah tak rugi sikit pun. Suami makin nak melekat lagi, nak rapat-rapat je setiap masa ada la...Tak cuba, memang tak tahu.

Terbaru punya testimoni, amalkan Vivix dan Shaklee Collagen Powder dengan konsisten sebab nak kulit cantik je. Tapi kesudahannya dengan pregnant anak ke 3. Subur sungguh mereka yang amalkan Shaklee ni dengan izin Allah...

Nak pikat suami, jaga mata mereka. Cara nak jaga mata mereka, pastikan kita usaha untuk memenuhi kehendak mereka jika mampu. Tapi Ida yakin. Orang perempuan ni bukan sahaja nak cantik di mata suami je, tapi nak dapatkan self confident even surirumah. Suami bangga tau punya isteri yang confident tetapi tetap mengutamakan suami dalam apa jua perkara..

So, apa lagi...Amalkan Vivix dan Shaklee Collagen Powder ni tau!

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger