Pages - Menu

Order Vivix Lagi Untuk Adik

Assalammualaikum semua...

Alhamdulillah...Hari ni call adik yang masih berehat dan dalam proses penyembuhan kat kampung. Tanya perkembangan dia setakat hari ni.

Baru je first dengar suara Kak long dia ni, suara dia ceria sangat-sangat. Dari suara dan gambar-gambar yang dia share kat group femli kami, ye...dia nampak semakin sihat! Semakin pulih dan semakin bertenaga.

Dia adik  bongsu lelaki yang suka sangat usik kak long dia ni. Dan juga pembuli tetap...So, masa dia start sakit, dalam hospital, asyik nak mengamuk je. Sekarang ni, dia dah boleh buli Kak long ok..

Syukur sangat bila tengok progress dia semakin baik dan menampakkan peningkatan.

Tanya adik tadi, ok tak Vivix? Ubat kak long bagi tu makan tak? ( dia panggil Vivix Shaklee tu ubat).

Ok along. Baru je lepas makan ni.. Tapi dah nak abes dah tu...

Bila tengok dia semakin pulih, kami pun order lagi 1-botol Vivix untuk dia harini...Nak tahu ape keputusan doktor 3/11 nanti..semoga Allah permudahkan segalanya. Dan dia cepat sembuh.

Kenapa Ida pilih Vivix untuk bagi pada adik Ida yang accident ni?

Sebab Vivix ni kaya dengan antioksidan. Antioksidan yang tinggi ni membantu untuk mempercepatkan penyembuhan luka dan juga memperbaiki sel-sel yang rosak dalam badan kita secara semulajadi.

Apabila badan kita rosak, tercedera atau kesakitan, berikan ia nutrien yang ia perlukan dan ia akan memperbaiki dirinya sendiri tau.

Sekarang dah masuk botol kedua Vivix Shaklee ni. Jika ada yang berminat untuk mencuba Vivix ni, boleh contact Ida tau.

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger