Pages - Menu

OKTOBER YANG MENGUJAKAN DAN PENUH KEJUTAN

Assalammualaikum semua...

Alhamdulillah...Hari ni hari kedua kita melangkah ke tahun baru dalam Islam. Salam Maal Hijrah 1438H. Semoga tahun baru ni bermula dengan penny kebaikan, keberkatan dan ketenangan hingga ke akhirnya...

Sempena tahun baru ni, Ida jadi seorang yang lebih kuat untuk melalui kehidupan yang penuh dengan cabaran ni. Tahun baru dengan permulaan baru. Untuk kita semua. Ida doakan yang terbaik untuk semua.

Bulan Oktober ni jugak Shaklee bagi banyak sangat tawaran - tawaran hebat bagi yang join ahli Shaklee. Kalau dah namanya Pengedar Sah Shaklee, macam pelik la kan kalau update blog tapi tak sebut pasal Shaklee...hehehe.

Apa yang penting, offer Shaklee bulan ni memang la tersangat-sangat awesomenya tu. Selain join ahli, bulan ni Shaklee buat promo OMEGA GUARD! Minyak ikan terbaik dunia. Baik tau untuk diamalkan seisi keluarga.

Jika anda ada masalah asma,allergik, darah tinggi, kolesterol tinggi,kegemukan dan juga macam - macam masalah lain yang akan Ida kupaskan dalam entry seterusnya, OMEGA GUARD adalah salah satu suplement yang wajib ada dalam rutin harian anda tau! Mencegah itu lebih balik dari mengubati..

Beli OMEGA GUARD bulan ni memang boleh jimat banyak sangat. Beli 6 botol percuma 1 botol lagi OMEGA GUARD. Kalau beli 2 botol, dapat diskaun 5% lagi ok!woweeee!!! Bestnye promo bulan ni...

OMEGA GUARD ni biasanya sinonim dengan orang yang nak kurus sebab Ida pun amalkan tau :-)

Offer yang kedua ni pulak memang best sangat! Pembelian Tumbler Pelbagaiguna Shaklee dengan isipadu 828ml. Sekali pandang je, terus jatuh hati tau kat tumbler cantik ni. Dengan setiap pembelian produk Shaklee minima 100uv, korang boleh beli tumbler cantik ni dengan harga RM23.32 je.

Offer yang ketiga...Ni paling best! Ida tahu mesti ada yang duk intai -intai nak join ahli Shaklee kan? Bulan ni, Shaklee offer 1 botol lecithin (120 biji)  bagi yang join ahli dengan pembelian produk Shaklee 100uv dan yang dapat free membership (pembelian produk Shaklee 200uv) 1 botol SR Vita C Shaklee (180 biji). Free suplement untuk join ahli ni bermula 1-15 Oktober 2016 sahaja tau! So, jangan fikir panjang-panjang sangat! Grab peluang yang terbentang luas depan mata ni ha...:-)

Korang boleh je contact Ida untuk sebarang pertanyaan berkenaan produk Shaklee dan kelebihan jadi ahli Shaklee ni. Sangat - sangat banyak tau kelebihan jadi ahli ni. Apa yang Ida boleh bagitahu, memang tak rugi join ahli. Nak tahu sebab apa? Feel free to whatsapp me ok :-)

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger