Pages - Menu

Nantikan Kemunculan Vita-lea Shaklee

Assalammualaikum semua...

Betapa Hot Seller nya multivitamin Shaklee ni..Out of stock lagi.  Tapi, in shaa Allah minggu ketiga Bulan Oktober ni akan restock semula.

Vita-lea ni sangat femes untuk mereka yang perlukan tenaga segera. Yang selalu je buat keje-keje berat, suri rumah,ibu bekerjaya dan juga untuk mereka terlantar sakit.

Disebabkan sekarang ni Zinc Complex out of stock dan tak dapat dipastikan bila Shaklee akan restock semula,maka boleh gantikan dengan Vita-lea ni sebab dalam Vita-lea pun ada zinc tau.

Zinc berfungsi utk mempercepatkan penyembuhan luka, melebatkan rambut,meningkatkan kualiti sperma dan macam-macam lagi tau.

Nak book dulu pun boleh. WhatsApp je Ida ok:-)

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger