Pages - Menu

Kaki Boleh Dibengkokkan Setelah Minum Vivix Shaklee

Assalammualaikum semua...

Entry  ni dah lama tersimpan dalam draf. Merajuk hati sebab dah type pepanjang entry dengan penuh rasa excited, boleh pulak dia hang! Tak boleh publish terus kat blog. 

 Tapi takpe...Demi sebuah perkongsian kebaikan untuk semua, malam ni Ida mengarang lagi...Sungguh, rasa syukur tak terhingga bila Allah membantu adik Ida lebih sihat, bertenaga dan boleh bergerak dengan asbab Ida bekalkan adik Ida sebotol Vivix Shaklee.

Mak bagitau, 3 hari pertama minum Vivix, badan adik terus panas macam nak demam. Tapi mak still bagi adik makan jugak Vivix ni. 

Esoknya team physio datang untuk check keadaan adik. Mak bagitau physio yang kaki kiri adik langsung tak boleh angkat. Sakit sangat. Tapi, masa physio angkat kaki adik masa tu, elok je boleh bengkok. Takde dah rasa sakit. Alhamdulillah Ya Allah....

Luka tempat masuk besi kat bahagian pinggang pun cepat je baik. Tu luka bahagian dalam tau.Bekas nanah pun cantik je baik...

Adik memang tak amik pape suplement. Totally makan ubat. Once dah try Vivix ni, sekarang ni dia yang ingatkan mak bagi dia Vivix.

Rasa bahagia dan gembira bila orang yang kita bantu, sembuh/dalam proses kesembuhan. Tak tergambar rasa bahagia tu...Lebih-lebih lagi adik sendiri pengguna kan? 

Ida akui memang pada awalnya nak bagi Vivix tu macam teragak-agak jugak. Tapi semuanya gerakan dari Allah. Ida tawakkal je bagi Vivix kat adik ni. Alhamdulillah...

Ida suggestkan siapa dikalangan korang atau family yang baru lepas operation, amalkan Vivix untuk cepatkan proses penyembuhan.

Kita usaha...Selebihnya kita serahkan pada Allah...

Jika ada yang berminat nak usaha dan ikhtiar dengan Vivix, boleh contact Ida ye..

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger