Pages - Menu

Batuk Hilang Setelah Makan OMEGA GUARD

Assalammualaikum semua...

Ni kisah rezeki di pagi hari kat opis harini. Ida pun memang tak sabar nak tunggu habis office hour sebab nak share dengan semua.

Ida simpan impian untuk bantu orang mengikut kemampuan Ida. Dan Ida dah jumpa. Kemampuan Ida untuk share ilmu tentang produk Shaklee yang Ida dulu dah merasainya.

So, jom kita tengok apa testimoni hot kita pagi tadi..

________________________________________________________________________

Masa breakfast pagi-pagi tadi, opismate yang beli OMEGA GUARD untuk anak dia kalut tahan Ida masa nak bangun. Ada rasa cuak kat situ..

Dengan penuh excited nya, akak ni terus buka cerita.

Malam tadi anak akak ni batuk teruk.. Sampai tak boleh tidur langsung. Mula la akak ni start risau. Dikejut si anak dan akak ni bagi minum air. Supaya tekak yang gatal tu lega sikit. Tapi, tetap tak berjaya..

Akak ni teringat dekat OMEGA GUARD. Terus diberi 1 biji OMEGA GUARD untuk anak dia makan dengan air. Alhamdulillah...Dengan izin Allah,batuk terus hilang dan si anak tidur lena sampai la pagi.

OMEGA GUARD yang mempunyai omega 3 kat dalam tu membantu untuk panaskan badan kita. Bukan tu je, ia baik untuk anak-anak yang ada asma dan selsema.

Berikan yang terbaik untuk anak anda tau. Tu anugerah dan amanah pening untuk anda..
Kita usaha dan ikhtiar. Ni la salah satu usaha kita.

Promo OMEGA GUARD bulan ni. Boleh la borong lebih buat stock untuk anak-anak kan? :-) Si ibu dan ayah pun boleh tumpang sekaki share OMEGA GUARD ni untuk selim melim! Hiksss :-)
________________________________________________________________________

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger