Pages - Menu

TIBANYA SI JANTUNG HATI

Assalamualaikum semua...

Alhamdulillah....Barang Shaklee yang ditunggu dah pun tiba petang tadi. Perasaan? Happy sangat - sangat sebab kali ni ada termasuk dalam parcel Vivix the vouge Shaklee.

Sirap anggur muscadine yang mewah dan sangat -sangat ekslusif. Vivix Shaklee ni akan diterbangkan untuk adik lelaki saya yang kini berada di hospital kerana kecederaan tulang punggung. Mudah-mudahan dengan izin Allah, adik saya kenali sihat seperti sediakala dan Vivix dapat mempercepatkan proses penyembuhan tu dengan izin Allah.

Vivix berfungsi untuk menghasilkan sel-sel baru daripada pembaikan di peringkat DNA... Bila kat part DNA tu sihat, maka semua bahagian tubuh badan kita akan sihat...In shaa Allah...

Grab jugak 1 tong ESP yang tengah PROMO bulan ni...Yang ni untuk tuan badan sebab yang tuan badan punya dah habis licin. Kenapa ESP ni sentiasa ada dalam list order dan perkara yang wajib saya ambil setiap hari?

Sebab ESP ni memberikan tenaga yang berpanjangan. Saya bekerja office hour. Kadang -kadang waktu bekerja tu drag sehingga ke malam. Bila sampai rumah, perlu siap-siap untuk masak dinner dan rutin harian kat rumah. 

Kerja yang bertimbun kat office, otak yang perlu banyak berfikir, perjalanan yang agak memenatkan, seaplane dinner,iron baru kerja dan macam-macam buatkan bateri kat badan ni tinggal 5% je bile dah completekan semua task! Memang collapse terus...

Beza sangat sebelum ambik ESP dengan selepas ambik ESP...tenaga tu paling ketara..Alhamdulillah ...travel la jauh macam mana sekalipun, memang kurang rasa letih... boleh senyum dengan ikhlas dan bahagianya..

Termasuk jugak botol kecik untuk detoks adik saya...katanya nak kurus cepat..So, herb lax untuk dia ..Nak  tahu cara kurus dengan mudah? Sila lah detoks ok ! :-) bila system dalam badan kita dah bersih, lebih mudah utk kita kurus tau...

Terima kasih Allah..

Sape yang nak selit order, cepat -cepat contact saya tau..

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger