Tuesday, September 20, 2016

DOUBLE PROMO SEPTEMBER YANG AWESOME! ESP dan SR Vita C YANG MENGGETAR JIWA!

Views

Assalamualaikum semua..

Selamat malam  untuk semua...Tentunya sekarang ni masa beristirehat..Masa yang digunakan sepenuhnya dengan femli..In shaa Allah...Walaupun waktu malam ni masa yang agak singkat, tapi jika kita gunakan kepada perkara yang betul ia amat berkualiti...

Rasanya masih tak terlambat lagi kan nak inform DOUBLE PROMO SEPTEMBER ni...Bukan senang nak dapat DOUBLE PROMO camni tau! ESP dan SR Vita C mengambil takhta bulan ni. Kedua - dua vitamin yang buat saya jatuh cinta dari awal...

Kedua -duanya dikaitkan dengan kulit. Nak kulit cantik, cerah, gebu dan anjal, ESP dan SR Vita C ni memang suplement wajib amek. Dan kena amalkan dengan istiqamah. Bila istiqamah tu, memang tak menyesal consume bertong-tong ESP dan berbotol-botol SR Vita C.

ESP dan SR Vita C ni terkenal sebab bukan semata -mata untuk kulit. Tapi banyak lagi kegunaan die pada badan kita.

Untuk semua customer kesayangan saya, saya memang suggestkan mereka add on ESP dalam setiap set yang diorang ambil. Sebab apa? SebAb ESP ni PROTEIN. Protein adalah ASAS dan MAKANAN kepada SEL. Ia penting untuk PEMBENTUKAN dan PEMBAHARUAN SEL. Bila sel SIHAT dan BERTENAGA, penyerapan nutrient akan jadi lebih optimum.macam building block untuk badan kita yang terdiri daripada protein. Sebab tu ESP ada dalam kebanyakkan set...

#nak KURUS - ESP mengawal selera makan & beri rasa kenyang

#nak PUASA - ESP memberi rasa kenyang lebih lama dan bekalkan #tenaga

#nak TAMBAH SUSU IBU - ESP bantu percepatkan penghasilan susu ibu dan menjadi susu ibu lebih pekat. Baby cepat kenyang

#nak CANTIK - ESP menggebukan, melicinkan dan menganjalkan kulit

#nak HAMIL - ESP bantu untuk kuatkan rahim dan bagus untuk pembentukan otot bayi.

#nak SIHAT - ESP menyihatkan tubuh secara keseluruhannya.

Kenapa SR Vita C jadi pilihan?

☀ Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C.

☀ Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C disaat anda memerlukannya. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam!!

☀ SR Vitamin C ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C.

Sebab apa SR Vita C Shaklee ni menjadi pilihan?

✔ Untuk merangsang pembentukan sel kulit yang sihat

✔ Untuk merangsang pembentukan collagen

✔ Untuk tulang, gigi, gusi yang sihat

✔ Untuk menyokong kesihatan otot, cartilage (tisu), dan saluran darah

✔ Juga membantu melindungi kerosakan sel akibat pencemaran sekitar, stress, rokok dan diet pemakanan yang tidak seimbang.

Badan kita tidak dapat menghasilkan atau menyimpan Vitamin C terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian.

Oleh itu, ia perlukan penambahan yang berterusan. Pengambilan buah-buahan citrus setiap hari hanya membekalkan kuantiti Vitamin C yang sedikit. Sebagai contoh saiz orange yang medium hanya membekalkan 66 mg Vitamin C sahaja! Tetapi 1 biji SR Vita C mempunyai 500mg Vitamin c kepada badan kita :-)

Ni la sebab kenapa saya jatuh cinta sangat dedua Hot Sekuler Shaklee ni...Kedua -duanya complementary...Perlu ada antara satu sama lain untuk kulit yang sihat, bersih, gebu dan anjal.

Bukan untuk kulit je tau..Tapi untuk kesihatan yang menyeluruh. Sementara masih dalam minggu PROMO, better cepat2 grab tau!


Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...