Pages - Menu

Atita Haris Pun Makan Vitamin C Shaklee Tau! ;)

Assalammualaikum semuaa....

Hari tu duk scroll IG...Tetiba je kan, Mata ni nampak la something yang sangat familiar. Vitamin C Shaklee in the house.

Sekarang ni dah macam ramai artis yang amalkan Vitamin C Shaklee ni. Parut la kulit artis tu cantik je...muka pun nampak macam bebudak je...walhal dah ada anak sorang...

Vitamin C Shaklee ni memang jadi salah satu suplement wajib saya dan tak boleh skip langsung...Yang ada resdung dan allergik mesti tau betapa terseksa nya setiap pagi dengan bersih yang tak henti - henti kan? Alhamdulillah...Vitamin C Shaklee sangat - sangat membantu.

Ada je artis yang amek suntikan vitamin c untuk kulit kekal cantik dan anjal...Tapi....suntikan? Sakit ok....taknak la sebab nak cantik, kena main suntik - suntik ni...

Puan Atita Haris, empunya badan yang amalkan Vitamin C Shaklee buat pilihan yang bijak dan terbaik. Tak perlu suntikan. Telan je pun dah cukup. Yang penting Vitamin C Shaklee ni daripada sumber semulajadi. So, takde istilah vitamin ni merosakkan buah pinggang...kena faham betul - betul tau sebelum amek pape suplement...Kaji dan faham dulu ok?

Kenapa perlunya Vitamin C Shaklee ?

✔ Untuk merangsang pembentukan sel kulit yang sihat

✔ Untuk merangsang pembentukan collagen

✔ Untuk tulang, gigi, gusi yang sihat

✔ Untuk menyokong kesihatan otot, cartilage (tisu), dan saluran darah

✔ Juga membantu melindungi kerosakan sel akibat pencemaran sekitar, stress, rokok dan diet pemakanan yang tidak seimbang.

Badan kita tidak dapat menghasilkan atau menyimpan Vitamin C terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian. Oleh itu, ia perlukan penambahan yang berterusan.

Pengambilan buah-buahan citrus setiap hari hanya membekalkan kuantiti Vitamin C yang sedikit. Sebagai contoh saiz orange yang medium hanya membekalkan 66 mg Vitamin C je!

Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain?

☀ Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C.

☀ Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C disaat anda memerlukannya. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam!!

☀ SR Vitamin C ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C.

Jadi, tahu kan kenapa Vitamin C Shaklee jadi pilihan saya? Sekarang, jom kita baca apa kata retis Atita Haris ni pulak...

Bulan ni Vitamin C Shaklee tengah promo tau! Grab cepat2 ok...:)

Yang penting, konsultasi percuma after membeli dengan saya tau :-)

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger