Pages - Menu

Welcome February!!!!

Assalamualaikum dearies...

Alhamdulillah...Alhamdulillah...Alhamdulillah....Syukur....Masih lagi bernafas di bulan kelahiran saya untuk yang ke __ tahun...Dah tak lama akan beralih ke 3 series...

Apa pun syukur kepada Allah diatas segala nikmat yang dikurniakan sepanjang masih dihidupkan di muka bumi ni...In shaa Allah...tahun yang bakal menjadi tahun yang penuh mencabar dan penuh dengan target yang ingin dicapai...Doakan saya ya semuaa...Semoga dipermudahkan perjalanan saya menuju kejayaan ini...

Nak tahu satu cerita tak? Malam tadi kan, terdetik dalam hati...Ya Allah...lanjutkan promo Vivix. Tak tahu la kenapa nak sangat promo Vivix ni dilanjutkan. Alhamdulillah....Pagi tadi tengok Shaklee masih kekalkan PROMO Vivix dan tambah lagi PROMO NUTRIFERON, ZINC COMPLEX dan VITALEA FOR CHILDREN!

Best ke tak best?? Ofkos la best sangat - sangat kan?

Jadi, kepada anda kat luar sana yang baru je rasa nak nangis sebab promo Vivix nak abes semalam tapi tak sempat beli, meh beli start hari ni ok. Vivix yang menggoda...Nutriferon  yang berfungsi tingkatkan sistem imun badan, zinc complex yang pelbagai fungsi dan Vitalea for Children yang sangat -sangat baik untuk anak -anak syurga kita...

Sempena bulan kelahiran saya ni, saya nak bagi diskaun kat anda semua..Nak tahu apa dia? Kena la jadi customer saya dulu...:-)

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger