Pages - Menu

Hilangkan Whiteheads dan Blackheads Dengan Mudah Tanpa Rasa Sakit

Assalammualaikum semuaa!!

Alhamdulillah....malam ni saya share tips untuk hilangkan whiteheads dan blackheads kat mendiami muka kita ni terutama nya kat area hidung. Tu hotspot tu untuk whiteheads dan blackheads.

Perasan tak bila hidung kita menggerutu, pastu ada blackheads sekitar hidung dan ada jugak kat bahagian pipi. Bila dah banyak - banyak macam tu, mula la tangan tu gatal nak picit keluarkan whiteheads tu. Biar sampai berair Mata, picit tetap picit. Ada jugak yang gunakan besi yang ada bentuk bulat kat hujung tu...Guna yang tu lagi seksa sebenarnya. After picit, konfem akan tinggal bekas-bekas merah dan parut..

Saya dah tak buat aktiviti picit memicit ni sejak bila picit je jerawat or buang whiteheads tu, tempat picit tu tinggalkan bekas macam gegata. Lambat plak tu nak hilang. Jadi, habit tu dah lama ditinggalkan. Untuk yang suka aktiviti macam tu, sila tinggalkan habit camtu sebab boleh rosakkan kulit kita...Sayangi kulit kita tau...

Sekarang dah tak perlu nak hilangkan whiteheads dan blackheads tu dengan cara yang menyakitkan dah sebab saya nak perkenalkan GENTLE ACTION MAKE UP REMOVER NUTRIWHITE SHAKLEE.

GENTLE ACTION MAKE UP REMOVER NUTRIWHITE SHAKLEE bukan seperti make up remover lain yang hanya bertindak untuk menanggalkan sisa-sisa make up. Tapi ia bertindak secara multifunction.

Antara fungsi make up remover ni ialah :-

~ Melicinkan, melembutkan dan menyerikan kulit anda

~ Tunas Pokok Bic bertindak lembut untuk menyingkirkan sel kulit mati dengan menyeluruh tanpa merosakkan kulit

~ Aloe menyegarkan dan menegangkan kulit

~ Rumusan ringan, tidak berminyak dengan aroma yang menyegarkan

Paling best sebab GENTLE ACTION MAKE UP REMOVER NUTRIWHITE SHAKLEE ni membantu menghilangkan blackheads dan whiteheads kat muka kita dengan lembut dan berkesan. Gosokkan lembut kat hidung dan tempat-tempat yang ada blackheads dan whiteheads tu akan keluarkan whiteheads yang putih macam nasi tu...Then, boleh rasa kat atas hidung tu licin je...so, takde la rasa malu kan?

GENTLE ACTION MAKE UP REMOVER NUTRIWHITE SHAKLEE pun membantu untuk hilangkan jerawat pasir. Ni masalah yang selalu ada tapi kita tau tahu cara untuk atasinya. Stress jugak sebab bila pegang muka akan rasa menggerutu...Dari jauh memang tak nampak. Tapi, bila dekat, bersepah - sepah kat muka...

GENTLE ACTION MAKE UP REMOVER NUTRIWHITE SHAKLEE  juga buangkan sel-sel kulit mati kat muka kita. Sebab tu la kulit jadi lebih lembut dan bersih. Ia juga bantu singkirkan daki-daki kat muka. Jangan ingat jika kita pakai bedak je, muka kita bersih tau. Daki-daki still melekat kat muka tau...

Basic penjagaan skincare luaran, amatlah digalakkan menggunakan GENTLE ACTION MAKE UP REMOVER NUTRIWHITE SHAKLEE  dan GENTLE DEEP FOAMING CLEANSER NUTRIWHITE SHAKLEE.
Hasilnya memang superb!!!

Untuk anda customer kesayangan saya, setiap pembelian Make Up Remover dan Cleanser Nutriwhite ni akan menerima tips EKSLUSIF CARA UNTUK MENGHILANGKAN WHITEHEADS DAN BLACKHEADS dengan mudah dan CUCIAN YANG BETUL DENGAN CLEANSER NUTRIWHITE SHAKLEE.

Jangan lepaskan peluang anda :-)

Kerana dirimu begitu berharga...

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger