Pages - Menu

Luka Cepat Sembuh Dengan Zinc Complex





Assalammualaikum dearies...


Alhamdulillah, malam ni diberi kelapangan lagi jari jemari ni nak menari kat papan kekunci lappy ni. malam ni special sikit sebab online untuk post entry kat blog guna lappy. Biasanya guna henpon comel ni je. heeee (^_^)


Masa duk scroll newfeed kat FB tadi, ada fresh testimoni daripada Leader kami, Ibu Honey tentang penggunaan Zinc Complex Shaklee untuk pulihkan luka selepas bersalin. Actually, Zinc Complex ni bukan sahaja untuk pulihkan luka selepas bersalin samada normal atau pun czer je tau, tapi luka pembedahan, luka terjatuh ke, luka berkhatan dan macam-macam lagi la berkaitan dengan penyembuhan luka. 


Kiranya Zinc Complex Shaklee ni sebagai alternatif lain untuk mempercepatkan penyembuhan luka. kalau dulu orang-orang lama akan mewajibkan ibu - ibu yang lepas bersalin untuk makan ikan haruan. Tapi, sejujurnya, saya sendiri tak sanggup nak makan ikan haruan sebab geli. Daripada pengalaman - pengalaman makcik-makcik saya pun mengatakan perkara yang sama. Nak habiskan ikan haruan yang dibakar tu, sungguh seksa!


Jadi, sekarang dah tak perlu risau sebab Zinc Complex dah ada menggantikan ikan haruan nih. So, amalkan dengan konsisten, in shaa Allah, semoga diberi kesembuhan dengan lebih cepat dan mudah.
Sebelum tengok fresh testimoni tu, meh kita tengok sikit apa bezanya Zinc Complex Shaklee dengan Zinc Complex lain.


PERBEZAAN ZINC COMPLEX SHAKLEE

Ia dirumus dengan zinc glikonat yang mempunyai bio yang tinggi di dalam bes alfalfa dan barli panggang.
Formula Zinc Complex Shaklee berasaskan sayur-sayuran



Testimoni Luka Cepat Sembuh Dengan Zinc Complex Shaklee



Para ibu kat luar sana tu, jangan lupa pastikan Zinc Complex termasuk dalam senarai wajib ada untuk persiapan sebelum kelahiran anak syurga ya. Tapi, bak kata Ibu Honey, better amek Fullset Set Berpantang. 

Mereka yang dah mengamalkannya tahu apa rasa setelah amek Set Berpantang Shaklee ni. So, tak perlu ragu-ragu sebab saya sentiasa bersedia membantu anda jika ada sebarang kemusykilan yang terpendam...heee..


Dapatkan TIPS EKSLUSIF dari saya untuk anda jika anda membuat pembelian dengan saya ok!


Ohh ya! Bulan ni last tau Zinc Complex ni ada dipasaran. Lepas ni, Zinc Complex akan dihentikan pengeluaran untuk sementara waktu sebab Shaklee nak upgrade lagi Zinc Complex ni. So, masa tengah promo ni, buat la stok untuk simpanan anda tau!


No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger