Pages - Menu

Kulit Bak Telur Dikupas Idaman Wanita

Assalamualaikum dearies...

Orang sebelah busy dengan game kan? Meh kita membusykan diri dengan update blog comel nih..

Tengahari tadi berborak santai melalui WhatsApp je pun dengan adik beradik seperjuangan...Kak Naja..Borak dari pasal Diet, tup tup masuk terus pasal Vivix. Semuanya gara gara Puan Sarah - Pakar Nutrisi Shaklee. Jangan tak tau kulit Puan Sarah ni memang sama dalam gambar dan bila jumpa face to face.

Saya pernah jumpa Puan Sarah ni masa dekat Shaklee Conference tahun lepas. Masa tu kami mengunjungi booth Nutriwhite Shaklee. Model yang duk tunjukkan demo penggunaan Set Nutriwhite pun CANTIK tau! Dengan tak malunya saya risik jugak la model tu. Beliau guna Set Nutriwhite Shaklee jugak tu. Jawapan dia? Ofkos la guna dik. Best tau Nutriwhite ni.

Masa tu Puan Sarah ni muncul. Sempat berbalas senyum je tapi seriously kulit dia sangat cantik! Betul la bak telur dikupas. Mulus, Licin dan glowing gitu. Sangat - sangat cantik okeh. Blackheads, whiteheads or liang pori semuanya takde. Body pun CANTIK je solid. Tak ke terkesima bila tengok tu?

Rahsia  kejelitaan Puan Sarah ni adalah VIVIX SHAKLEE. Konsisten amalkan Vivix setiap hari. Hasilnya, beliau macam anak dara! Terus pasang angan - angan nak dapat kulit macam beliau tau.

Dats why la Vivix ni dikenali sangat dengan Tonik Ajaib....Tapi sebenarnya ianya suplement dan HOT SELLER jugak tau.

Kenapa HOT SELLER?

Ia antara produk terbaik Shaklee. Dihasilkan dari ramuan semulajadi 4 bahan terbaik iaitu muscadine grape, purple carrot, elderberry dan polygonum cuspidatum yang kaya dengan polifenol.

Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. Bahan-bahan utamanya telah diuji secara klinikal dan ianya eksklusif untuk Shaklee.

Secara ringkasnya.. Vivix bagus utk memperbaiki sel, menghapuskan radikal bebas dan memperbaiki DNA.. Kenapa DNA? Kerana hampir setiap hari tubuh kita mengalami kerosakan DNA akibat radikal bebas. Dan DNA adalah part paling penting dalam tubuh kita. Jika DNA rosak, segala penyakit datang bertubi-tubi sebab dah takde penghalang.

Pihak Shaklee pun dah buat kenyataan mereka yang mengamalkan Vivix ni nampak 25 tahun lebih muda dan hidup 25 tahun lebih lama...Dan itu semua dengan izin Allah.

Anda inginkan kesan yang sama seperti Pakar Nutrisi Shaklee ni? Bulan ni adalah BULAN terbaik sebab Vivix tengah promo. Harga pun lagi murah tau. Nak lagi murah kongsi ramai - ramai...Memang best sangat!

Bila Pakar Nutrisi sendiri dah beri testimoni fresh depan.mata, apa lagi yang kita perlu tunggu kan?

Grab cecepat. Jangan menyesal tau! :-)

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger