Tuesday, January 19, 2016

Berjaya Pregnant Dengan Vivix Shaklee

Views

Assalamualaikum dearies...

Alhamdulillah....Short entry je malam sebab ada task yang perlu diselesaikan ni. Tapi, tetap nak amek masa jugak sharing sikit untuk anda semua tentang Vivix Shaklee.

Jika ada yang follow FB dan IG saya, mesti ada yang perasan saya ada update tentang Vivix membantu kesuburan. Segalanya dengan izin Allah...Kita sebagai hamba perlu berusaha dan berikhtiar untuk mencari solusinya.

Kesuburan amat penting bagi mereka yang ingin menimang cahaya mata. Lumrah dalam pernikahan. Cahaya mata adalah mengikat kasih, mengutuskan lagi kasih sayang. Namun, ada juga pasangan yang masih belum dikurniakan cahaya mata walaupun telah lama mendirikan rumah tangga.

Langkah pertama, suami isteri kedua-duanya perlu mendapatkan khidmat nasihat daripada doktor. Buat check up jika ada apa apa masalah yang mengganggu. Salah satu daripadanya ialah masalah kesuburan ni.

Masalah kesuburan ni pelbagai dan bukan sahaja tertumpu kepada wanita. Lelaki juga ada mengalami masalah yang sama. Antara masalah - masalah kesuburAn ialah :-

» PCOS
» endometriosis
» Cost
» Fibroid
» Period tak regular
» sperma count tak cukup

Saya suka nak share kepada anda semua untuk amalkan Vivix. Vivix kaya dengan antioksidan yang membantu membaikpulih sel di peringkat DNA. Setiap hari DNA kita diserang dengan lebih sejuta penyerang yang merosakkan DNA. Serangan ini merosakkan pengkalan data genetik, menghasilkan "typo" yang akan mengganggu fungsi sel. Bila DNA rosak, maka sel-sel kita pun tak sihat. Kat situ la terjadinya punca ketidaksuburan..

Vivix Shaklee ni kaya dengan antioksidan. Antioksidan tu la yang bertindak memerangkap penyerang tu daripada merosakkan DNA kita...Ramuan dalam Vivix ni juga membantu membaikpulih dan melindungi DNA.

In shaa Allah....Kita berikhtiar...Selebihnya kita tawakkal kepada Allah...Jangan lupa upgrade kan lagi amalan - amalan sunat dan jaga amalan wajib. Buat apa yang Allah suka banyak - banyak. Allah akan bagi apa yang kita suka lebihhhh banyak tau!

#shakleeeffect  pengguna Vivix Shaklee yang berjaya pregnant setelah 5 tahun subfertile. Lebih mengujakan, berat badan pun turun tau amalkan Vivix ni. :-)

Dapatkan Vivix masa tengah PROMO ni. Harganya jatuh merudum sangat! Nak lagi jimat, boleh share dengan sedara mara, adik beradik dan kawan - kawan tau.

In shaa Allah...saya akan cuba membantu anda...Sama - sama kita usaha ya! Fighting!


Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...