Pages - Menu

Awet Muda dan Kulit Makin Gebu Hasil Konsisten Dengan Shaklee

Assalamualaikum dearies...

Happy weekend allsss!! Apa planning cuti - cuti camni? Alhamdulillah...setle semua task untuk suri rumah..Now get ready nak share dengan semua kesayangan saya ni betapa ISTIQAMAH itu penting dan paling utama untuk berjaya.

Malam ni saya share kisah salah seorang regular customer, loyal customer dan customer yang penuh dengan pertanyaan. Alhamdulillah...berkat pertanyaan yang diajukan dan usaha beliau sendiri untuk KONSISTEN amalkan suplement Shaklee, mAsalah kulit beliau totally recovered.

Saya berkenalan dengan akak ni masa akak ni nak try Set Kecantikan Shaklee untuk.masalah kulit dia. Masa kulit kulitnya kusam, gelap dan berminyak. Bila keadaan kulit kita macam ni, Ofkos la muka kita nampak lagi tau dari umur sebenar. Bila senyum pun x nampak serinya...

Untuk wanita, saya.mohon jangan amek mudah hal -hal remeh macam ni tau. Nampak remeh, tapi efek dia sangat besar.

Masa dalam proses untuk suplement serasi dengan badan, akak ni jugak mengalami proses HEALING CRISIS yang agak teruk. Jerawat besar naik di muka, dan belakang badan. Lama juga ambil masa untuk kembali pulih seperti sedia kala sebab HEALING CRISIS ni bergantung kepada individu. Ada yang sekejap je dah ok. Tapi, ada juga yang amek masa lagi lama.

After setahun menjadi pengguna tegar suplement Shaklee tanpa produk -produk lain, Alhamdulillah...kesannya buat saya sendiri pun rasa tak.percaya tau! Amazing! Tu je yang mampu saya luah. Memang sangat - sangat hebat. Syukur sangat..:)

Nak tahu apa yang akak ni consume? Akak ni consume Set Kecantikan Shaklee + Collagen Shaklee + Omega Guard. Alhamdulillah....sekarang ni die menten dengan COLLAGEN + Omega Guard+ vitamin C + Vitamin E Complex.

Bagi yang skin macAm kakak cantik ni, bulan ni kan tengah promo SHAKLEE COLLAGEN POWDER. So, better grab awal tau! Kesan after guna SHAKLEE COLLAGEN POWDER ni awesome sgt walaupun masih lg baru jadi penggu
na.

Kenapa perlu pilih SHAKLEE COLLAGEN POWDER ni?

Tanpa suntikan, krim atau solekan tebal...
Kajian klinikal dah membuktikan ia memberi kesan seawal 8 minggu penggunaan untuk dapatkan kulit yang

» 90% lebih lembap

» 69% lebih lembut dan licin

» 50% tona kulit yang lebih sekata

» 75% menghilangkan kekeringan dan kekasaran

» 55% lebih tegang dan elastic

Kebaikan Shaklee Collagen POWDER :-

» Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit

» Menghilangkan jerawat dan jeragat

» Mengurangkan masalah parut berlubang, pori besar, blackheads dan whiteheads

» Memelihara kelembapan kulit, mentoring baik pulih tisu dari kecederaan  otot dan tulang

» Menguatkan otot dan tulang

» Membantu hati dalam proses detoksifikasi(buang toksin)

» Memelihara Keletihan sendi

» Mengurangkan keradangan

» Memberikan tenaga

» Membantu pola tidur

» Memulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protein pada saraf

Untuk anda  customer or customer to be saya, saya akan share dengan anda TIPS  EKSLUSIF  setiap kali selepas pembelian dengan saya. So, jangan risau ditinggalkan oleh penjual sebab in shaa Allah...Saya tak macam tu..

Jom kita sama - sama cantik dan bersyukur dengan kurniaan Allah untuk kita ni..

2 comments:
  1. Alhamdulillah....berkat kesabaran akak ni...dan juga dgn bantuan Set Kecantikan Shaklee :)

    ReplyDelete



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger