Pages - Menu

PROMO NOVEMBER YANG AWESOME!!

Assalamualaikum dearies...

Malam tadi tidur lambat gara - gara nak tunggu Shaklee announce PROMO untuk bulan NOVEMBER nih! Alhamdulillah...penantian berbaloi sebab bulan ni adalah BULAN SR VITA C SHAKLEE.

Salah satu suplement kegemaran saya nih tau. Alhamdulillah...Alergik semakin pulih selepas konsisten dengan Vitamin C ni. Saya pernah kehabisan idea nak cari ubat untuk hilangkan alergik saya. Bayangkan bila kulit langsung tak boleh disentuh, dicabut atau digigit. Atau berpeluh, mesti naik gegata yang besar - besar. Pernah sampai ke muka naiknya.

Bila jumpa doktor, tiga kali kena injection. Kalau tak memang tak boleh nak kerja. After that, bergantung dengan ubat gatal yang warna kuning tu. Seafood memang tak boleh sentuh langsung. Sambal belacan pun tak boleh makan tau. Masa tu memang sangat - sangat berjaga - jaga.

Alhamdulillah...Allah pertemukan dengan Vitamin C ni, alergik dah pulih sekarang ni. Dah tiada dah berkira - kira nak makan seafood lagi sekarang ni.

Sebab tu jugak la saya nak bantu anda yang di luar sana ada masalah seperti saya. Saya faham perasaan bila kita terpaksa bergantung dengan ubat - ubatan sentiasa.

Jadi, kenapa pilih ubat - ubatan sedangkan cara yang selamat dan berkesan ada di depan mata?

Grab time PROMO ni tau. Tahan untuk 6 bulan 1 BOTOL yang besar tuh. BELI 2 BOTOL, dapat DISKAUN 5%.

Nak lagi jimat, pakat - pakat kongsi beli 6 BOTOL tapi FREE 1 BOTOL lagi...Hanya untuk bulan ni je tau!

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger