Pages - Menu

Jaga Salur Darah Dengan Vitamin C Shaklee

Assalamualaikum dearies...

Alhamdulillah....Rindu tak berucap dekat blog comel ni..Al- maklumlah...busy dengan kerja hakiki dan wedding anak sedara kami minggu lepas. Sampaikan memasang tak cukup rehat...

Apa pun penat yang berbaloi sangat...Majlis berjalan dengan lancar dan sempurna...Alhamdulillah...

Haaaa....Ingat tak? PROMO untuk Vitamin C Shaklee ni tinggal 4 hari je lagi tau. Jangan lepaskan peluang grab Vitamin C ni sebab memang berbaloi - balik sangat tau!

Tahu tak Vitamin C penting untuk menjaga salur darah kita?

Macam mana Vitamin C menjaga salur darah kita?

Vitamin C dapat membantu salur darah menjadi elastik dan ianya membantu pengaliran darah dengan baik dan lancar.

Saluran darah yang tidak elastik boleh membuatkan aliran tidak lancar dan akan membuatkan salur darah mudah rapuh dan akhirnya pecah.

Nak salur darah yang baik? Meh telan Vitamin C meh...

Bukan dapat salur darah yang sihat je, dapat lagi kulit yang lebih anjal dan muda dan glowing gitu!

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger