Pages - Menu

Vitamin E Complex Shaklee Sembuhkan Luka Ceaser

Assalamualaikum dearies...

Alhamdulillah...Harini bonding time dengan my old frenz masa zaman belajar dulu. Ade si kecik yang comel dan sangat - sangat pandai buat dua orang acik dia ni melting...

Haa...korang tau tak lagi 7 hari je lagi tau yang tinggal untuk promo :-

BELI 1 PERCUMA 1 - VITAMIN E COMPLEX

Ramai yang tahu, Vitamin E Complex ni terkenal hanya sebagai vitamin cantik dan Vitamin awet muda. Tapi mesti ramai yang tak tahu, vitamin E Complex ni sangat penting kepada ibu - ibu yang bersalin ceaser.

So, mari saya nak share fresh testimoni daripada Nanny kami - Master Norita Idris

Ya bila saya ingat vitamin E saya akan ingat lagi kesan sakit bersalin ceaser anak kedua... kerana dari situ saya tahu untuk hilangkan denyut di tempat yang dipotong memang saya amal Vitamin E secara konsisten.

Masa lahirkan Addin yang mana saya lalui ceaser juga...makan masa untuk hilang denyut di tempat yang dipotong... hampir 4 tahun jugalah.

Mak kata itu perkara biasa bagi yang pernah melalui melahirkan anak secara ceaser.

Jadi pada saya... ia perkara biasa dan saya kena lalui.

Bila lahirkan anak kedua...saya cuba vitamin E dan saya memang syorkan mereka yang ceaser amik vitamin E untuk cepat baikkan luka jahit di bahagian perut kerana sakit dibahagian abdomen.

Alhamdulillah sehingga hari ini tiada lagi denyutan dibahagian potong itu.

Kebaikan pengambilan vitamin E untuk ibu yang melalui c section adalah mengurangkan risiko luka jahit terbuka atau bernanah.

Namun satu yang saya perasan bila makan vitamin E dalam pantang akan kurang atau jarang rasa nikmat bengkak susu kerana fungsi vitamin E mengurangkan bengkak atau radang.

Ya sehingga hari ini kami amal makan vitamin E kerana ia adalah vitamin yang bagus untuk para wanita khususnya untuk menjaga kecantikan dalaman dan luaran.

Secara ringkasnya dapat disimpulkan Antara fungsi vitamin E Complex ni :-

1) Menghilang denyut ditempat yang dibedah

2) Mempercepatkan penyembuhan luka jahitan di bahagian perut

3) Mengurangkan risiko luka jahitan terbuka atau bernanah

4) Mengurangkan bengkak susu Sbb fungsi vitamin E Complex mengurangkan bengkak atau radang

Untuk yang masih belum ada stock Vitamin E Complex kat rumah, cepat - cepat contact saya tau!

Memang tak rugi sgt beli tau :-)

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger