Pages - Menu

Urusan Zahir dan Batin tu Urusan Allah

Assalamualaikum dearies....

Wow!! Hectic day sangat hari ni tau. Dari pagi duk entertain customer, dah rasa macam Customet Service dah kat opis. Keletihan sikit. Rasanya macam demam nak singgah hal ni...Heee...

Hari ni tak ramai yang ada kat opis. So, sunyi tu terasa sangat. Pagi tadi belajar macam - macam tau soal kehidupan. Even kita hanya entertain 2 orang, tapi boleh buat perbezaan dari segi karakter dan personaliti masing - masing.

Kenapa tetiba discuss isu serius sangat waktu rehat ni?

Sebab, saya tetiba terfikir....Jauh lagi.perjalanan hidup ni...Panjang lagi masa yang nak dibazirkan  dengan perkara - perkara yang tak berfaedah..

Orang kata hidup ni pementasan drama. Kita yang reka cerita apa yang kita buat.. bila dah siap reka, let it pada Allah nak approve atau nak bagi cerita lagi best kat kita..

Urusan zahir dan batin tu urusan Allah..

Semoga kita sama - sama jadi kuat ya :-)

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger