Pages - Menu

Rahsia Wajah Kekal Jelita dan Awet Muda

Assalamualaikum dearies....

Tajuk catchy sangat kan? Kalau la readers  ni wanita, memang Konfem traffic naik mencanak - canak ni...cuba bagitau saya, wanita mana yang tak suka CANTIK?

CANTIK tu subjektif sangat.. Tapi CANTIK juga ada istilah jaga anugerah yang telah Allah kurniakan kat kita. Setiap orang dah dilahirkan cukup CANTIK. Cukup sempurna. Tugas kita, jaga dan pelihara kecantikan tu sebaiknya.

Nak cantik tak semestinya kena pakai produk yang mahal - mahal ataupun branded. Yang penting, kita yakin produk yang kita guna tu selamat dan berkesan untuk kulit kita.

Thats why, kena kaji dulu sebut buat keputusan nak guna pape produk. Samada skincare luaran ataupun dalaman.

Alhamdulillah....Berkenalan dengan rangkaian Set Nutriwhite Shaklee. Set Penjagaan Kulit untuk luaran yang Super Awesome dan untuk mereka yang nak gojes. Lagi pun ia sesuai un tu k lelaki jugak tau.

Tadi jumpa customer lelaki yang kulit muka dia licin ja...takde jerawat, blackheads or whiteheads...Terlalu sekejap cik akak ni...Heee...Tapi tak Pe...Nak kulit yang sihat dan Cantik bukan mustahil dah sekarang ni..

Meh, berkenalan dengan rangkaian Set Nutriwhite Shaklee bagi yang masih tak kenal dengan Set ni.

Set Nutriwhite Shaklee

1) Gentle Action Makeup Remover

~ Melicinkan, melembutkan dan menyerikan kulit anda

~ Tunas Pokok Bic bertindak lembut untuk menyingkirkan sel kulit mati dengan menyeluruh tanpa merosakkan kulit

~ Aloe menyegarkan dan menegangkan kulit

~ Rumusan ringan, tidak berminyak dengan aroma yang menyegarkan

2) Gentle Deep Foaming Cleanser

~ Membersihkan dan menyegarkan kulit

~ Rumpai laut menanggalkan kotoran, mengelupaskan sel-sel mati dan menegangkan kulit

~ Alga Hijau melembapkan kulit dan membersih hingga jauh ke dalam liang-liang kulit untuk menghapuskan toksin

~ Strawberi Begonia mencerahkan dan meratakan tona kulit

~ Lembut dan menyegarkan

3) Soothing Radiance Whitening Softener

~ Melembapkan dan mengembalikan keseimbangan pH semula jadi kulit

~ Kulit terasa lebih segar dan lebih anjal dengan ekstrak Rosemary

~ Kudzu menegangkan dan mencerahkan kulit

~ Marshmallow membekalkan lembapan penting

~ Sungguh berkesan untuk menyihatkan dan menyerikan kulit

4) Daily Defense Whitening Essence

Dirumus dengan kepekatan bahan-bahan asli agar kulit terasa lembut sehalus sutera dan tampil lebih menawan:

~ Bearberi untuk mencerahkan dan menegangkan kulit

~ Strawberi Begonia untuk meratakan tona kulit

~ Kacang Soya untuk memudarkan dan mengurangkan jeragat dan cela kulit

~ Mulberi untuk mencegah kesan-kesan kerosakan akibat sinaran matahari

~ Vitamin C aktif untuk memperbaiki penampilan kulit dan mengembalikan seri wajah

~ Tekstur esen yang licin dan mudah diserap oleh kulit

5) Ultimate Protection Whitening Lotion

Rumusan ringan, tidak melekit dan kaya dengan pati botani seperti Mulberi untuk mencegah kerosakan kulit akibat pendedahan kepada sinaran matahari, serta Mountain Arnica untuk melegakan kera dangan kulit dan mengukuhkan ketahanan kulit terhadap elemen negatif persekitaran.

6) Overnight Renewal Whitening Cream

~ Bertindak sepanjang malam untuk memperbaharui dan mengembalikan keremajaan kulit

~ Linden membekalkan khasiat dan melembapkan lapisan kulit paling dalam

~ Scullcap mencerahkan dan melegakan keradangan kulit

~ Vitamin C aktif mengurangkan jeragat dan cela serta mengembalikan kecantikan kulit

~ Kulit terasa lebih halus, lebih lembut dan tampak lebih berseri apabila anda bangun daripada tidur pada keesokan harinya

7) Spot Whitening Treatment

~ Mengurangkan kemunculan bintik-bintik hitam agar kulit tampak lebih menawan

~ Kepekatan optimum pati Likuoris dan Peony memberikan kuasa pencerahan botani yang sungguh mengagumkan

~ Cats Claw menegangkan kulit

~ Vitamin C aktif memperbaiki kulit, meratakan tona dan menghaluskan tekstur kulit

Nak tambah AWET MUDA LAGI?

Pastikan kalian konsisten amalkan Vitamin E Complex Shaklee setiap hari. In shaa Allah...Nak 5 pun, orang still kata anak dara...hehehe

Kenapa Vitamin E Complex Shaklee?

~ Vitamin penting utk kecantikan kulit

~ Bertindak sebagai anti penuaan dan anti oksida

~ Melindungi dan mencegah kerosakan sel

~ Mempercepatkan proses pemulihan kulit

~ Berupaya mengawal kandungan minyak dalam kulit

~ Berupaya mengurangkan kesan jeragat yg ada pada kulit

~ Mengurangkan parut (jerawat, jeragat, luka dan strechmark)

~ Awet muda

Bersyarah Vitamin E Complex ni...Tak sedia beli...best sangat.

Rangkaian produk Shaklee ni dijual dengan harga berpatutan...sebab tu la dia jadi jimat. Bayangkan 1 tube Cleanser Nutriwhite boleh tahan lebih dari 6 bulan. Setengah tahun tu tak beli cleanser..Kesan dia pulak memang best :-)

Vitamin E Complex menjadi pilihan bila nk buat masker untuk tidur dan nak hilangkan sunburn dengan cepat dan jimat...hee

Vitamin E Complex tgh promo tau! Rugi kalau tak grab...heee

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger