Pages - Menu

Kisah Yang Anda Patut Tahu.. Hati Terpikat Bila Vitamin E Complex Shaklee Bertindak!

Assalamualaikum dearies...

Hebat sungguh penangan Vitamin E Complex Shaklee bulan ni. Rata - rata peminat tegar Vitamin E Complex nih tak lepaskan peluang untuk grab separuh harga kali ni. Kenapa separuh harga? Sebab beli 1 BOTOL PERCUMA 1 BOTOL. Tak ke jimat tu?

Bila bukak cerita tentang Vitamin E Complex  Shaklee ni, mesti saya tersenyum melebar sorang - sorang. Vitamin ni la yang saya kenal buatkan orang dah tak panggil saya nak orang lagi. Boleh pulak tanya student lagi ke? Belajar kat mana? Hihihi...

Anda yang pernah berada dalam situasi digelar ataupun dicop mak orang ni mesti terasa peritnya kan? Tak la terlampau perit sampai down sangat ke apa, cuma moral dan confident level tu jadi rendah sangat. Nak berdepan dengan crowd yang ramai pun jadi malu, rasa nak luruh jantung.  Bila bercakap depan crowd, hati duk fikir...Diaorang tengok ape ea? Ada yang tak kena ke dengan muka ni? Kenapa diaorang asyik pandang je tu? Ia sangat ;makan dalam".

Alhamdulillah....Bersyukur sangat bila jatuh cinta dengan Vitamin E Complex Shaklee. Ramai yang tanya kenapa tak guna je vitamin e lain kat pasaran? Kan sama je benefit dia...

No...No...No...No...Tidak sama sekali...Vitamin E COMPLEX SHAKLEE ada perbezaan yang sangat - sangat best berbanding vitamin e yang lain.

1) Merupakan VITAMIN SEMULAJADI  dengan kandungan d- alpha-tocopherol (bukan dl-alpha-tocopherol, iaitu vitamin sintetik). Vitamin semulajadi lebih mudah diserap dan digunakan. Yang penting ia lebih berkesan.

2) Dilengkapi dengan Selenium untuk membantu penyerapan dan fungsi vitamin E dalam badan

3) Turut mengandungi Grape Seed Extract  untuk  fungsi antioksidan yang lebih hebat lagi.

4) Sebiji kapsul Vitamin E mengandungi 400IU Vitamin E semulajadi

5) Bukan je boleh diambil secara oral (dimakan) tapi boleh jugak dibuat masker kat kulit muka, dan sapuan untuk kulit kering kat siku, lutut untuk melembapkan kulit.

Haaaa...Best kan? Kat sini, saya nak share jugak kenapa boleh jatuh CINTA dengan Vitamin E nih :-

» Membantu proses penyembuhan kulit termasuklah luka melecur.

» Membantu meredakan masalah kulit sunburn yang tak serius. Sapuan vitamin E dan juga losyen sunblock pada kulit juga membantu melindungi kita daripada pancaran matahari. Secara tak langsung dapat mencegah kanser kulit.

» Membantu membaikpulih parut, jerawat, jeragat, kesan strechmark pada ibu mengandung dan kedutan pada kulit sebab Vitamin E ni boleh mempercepatkan proses  penghasilan sel baru ( cell regenaration). Jadi, kulit akan tampak lebih muda.

Meh...Nak share tips sikit nih :-
Sapukan Vitamin E pada bahagian yang berjeragat / berparut dan urutkannya dalam bentuk bulatan untuk membolehkan ia diserap dengan lebih mudah ke dalam kulit.

» Membantu mengekalkan kandungan lembapan  pada kulit seterusnya dapat mengelakkan kulit kita dari kering dan kusam. Ingat...kulit jenis berminyak pun perlukan lembapan tau :-)

» Membantu memelihara sel - sel daripada ancaman radikal bebas seterusnya memperlahankan proses penuaan. So, yang mana nak awet muda tu, konsisten dengan Vitamin E ni tau.

In shaa Allah...saya akan share kan TIPS EKSLUSIF untuk anda yang jadi customer saya. Jangan risau tau. Saya akan guide anda sampai anda dapat kesan yang anda inginkan.

Nak buat pembelian, boleh contact saya tau....

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger