Pages - Menu

Kisah Si BOTOL Kecik Yang Comel..Tapi Jadi BFF Kaum Wanita..

Assalamualaikum dearies...

Rindunya kat Blog comel nih!!! Lama sungguh menyepi kan? Sorry allsss...sejarang ni jadual full dengan even opis, dan juga kerja - keje hakiki....Dah tak lama lagi kita nak tutup tahun kan?

But, don't worry.. walaupun busy, tapi kedai Shaklee saya still on 24 hours. Even saya tak update blog or FB dan Instagram, saya still berbisnes  tau! Anything nak tanya or order, boleh je wassap kat nombor saya or pm kat FB tu...ikut keselesaan kalian.

Bulan ni, bulan untuk wanita yang nak cantik dan nak kurus dengan selamat tapi berjaya dengan hebat! Kenapa? Sebab vitamin yang OFFER bulan ni ada fungsi untuk KECANTIKAN dan KAWAL BERAT BADAN..

Siapa antara kalian yang tak pernah dengar tentang GLA? Kebanyakkan wanita, saya yakin mesti pernah dengar or ada juga yang guna GLA ni. GLA sinonim dengan aspek KESUBURAN WANITA.  Bagi mereka yang alami masalah haid tak teratur yang menyebabkan sukar nak pregnant, masalah kulit yang teruk disebabkan hormon dan juga masalah BERAT badan.

Shaklee pun ada GLA tau. Tapi GLA Shaklee terkenal dengan nama GLA COMPLEX. Kenapa GLA COMPLEX? Sebab didalamnya ada 1001 ramuan lain yang lebih daripada GLA yang ada kat pasaran tu. Lagipun GLA  COMPLEX ni daripada minyak Borage yang terkenal dengan keberkesanan herba dia tu.

Kelebihan vitamin GLA Shaklee ini ialah kerana ia mengandungi vitamin E yang asli. GLA juga mampu menangani masalah kulit kepala berkerak, berkuping, bersisik.

Kebiasaannya, GLA COMPLEX digunakan untuk :-

» regulate kitaran haid
» simptom PMS
» sakit kepala
» untuk mereka yang menopause.

Selain itu, GLA Complex ini amat bagus untuk skin texture, skin repair dan buat skin glowing. Ini memang dah dapat confirmation dan testimoni dari mereka yang konsisten amalkan GLA COMPLEX SHAKLEE ni.. tak hairan la mereka yang amalkan GLA COMPLEX ni muka jadi shining. Tak perlu dah nak make up lelebih or guna camera 360 nak nampak glowing...



Tapi, perlu diingatkan GLA COMPLEX SHAKLEE bukan semata - mata untuk kulit cantik jer tau. Ada banyak lagi kebaikan lain bila amalkan GLA COMPLEX ni.

Kebaikan GLA COmplex Shaklee :

· Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid.

· Meningkatkan kesuburan.

· Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome)

· Membantu dalam menangani menopause.

· Menguatkan kuku & rambut.

· Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri.

· Membantu menangani ekzema.

· Melegakan symptom akibat Rhematoid Artritis.

· Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri.

· Menguatkn immuniti badan.

· Mempelahankn proses penuaan.

· Mengurangkn “blood clot” yang menyebabkan serangan jantung.

· Mengawal kencing manis

· Mengawal kolesterol.

· Bagus untuk saraf.

Selagi kita tak rasa sendiri, kita memang takkan tahu. So, jika nak buat purchase, boleh contact saya tau.

Bulan ni kan tengah promo GLA COMPLEX NI.

BELI 6 PERCUMA 1

BELI 2 DISKAUN 5%

Yang masih belum mendaftar KEAHLIAN SHAKLEE tu, sila grab peluang PERCUMA 1 BOTOL VITALEA  sehingga akhir bulan ni tau. Tapi pastikan anda:-

BELI PRODUK + DAFTAR AHLI = 1 BOTOL VITALEA PERCUMA

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger