Pages - Menu

Shaklee Bukan Hanya Cerita Vitamin

Assalamualaikum dearies...

Petang - petang ni, adik ipar duk terjah WhatsApp tanya bunga mana nak pilih, ok tak yang ni, ok tak yang tu, untuk hiasan pelamin.

Si kak longnya nih duk mengadap pc kat opis lagi. Bila dah cenggitu, tutup pc dan siap - siap balik rumah..So, lepas pilih itu ini, setle jugak. Tunggu masa je lagi nak jalankan aktiviti menghias pelamin. Cik puan pengantin duk bagi warning suruh update setiap apa aktiviti kat rumah...Alahai adik...

1 more week to go dan i already exhausted! Ni la parahnya bila adik sendiri kawin..Along dia jadi tak keruan. Yang tu tak setle...Yang ni tak setle...Owh...tidakkkk...macam- macam benda perlu dilaksanakan nih...In shaa Allah...sempat...

Terpanjang pulak mukadimahnya...hihihi...Petang tadi jugak Ibu Honey duk terjah group WhatsApp dengan offer Shaklee yang sangat - sangat SUPERB & AWESOME! 5 STAR TRIP TO BANGKOK tahun depan 2016! Semua free! Tinggal lagi bawa duit shopping je. Mata siapa tak bersinar - sinar dapat  berita camtu kan?

Ramai yang tak tahu, bila dengan perkataan SHAKLEE je, apa yang diaorang akan terfikir mesti makan vitamin. Vitamin - Shaklee....Shaklee - Vitamin...Sinonim sangat dah pasangan berdua tuh....Tapi ramai yang tak tahu Shaklee ni bukan hanya cerita vitamin je..

Salah satu cerita yang best tu adalah FREE TRIP nih. 5 STAR...SHAKLEE TANGGUNG SEMUANYA....So, tugas kami fight untuk dapat yang terbaik dan juga melayakkan diri join FREE TRIP ni...

Fight till the end!

Ada sesiapa yang join saya ke Bangkok tahun depan? Serah diri anda...Saya akan ajar dan guide anda dari A to Z..

Yang penting perlu ada semangat yang kental untuk terus berjuang :-)

Fight till we make it!!!

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger