Pages - Menu

Miss Travelling Soo Much

Assalamualaikum...

Rinduuuuu sangat nak travel lagi...Saya memang suka travel ni..Sebab bila travel, saya dapat banyak pengalaman yang tak tergambar tau.

Dan travel jugak mengajar saya muhasabah diri sendiri..Menghayati kehidupan orang lain yang jauh lebih susah dari saya. Saat tu, rasa bersyukur sangat Allah dah berikan saya apa yang saya ada sekarang ni.

Sungguh! Impian saya sangat banyak! Jika saya rasa memerlukan semangat dan nafas baru, saya memang akan travel. Kekadang tak jauh pun. Tapi saya suka travel naik bas.  Memang feberet saya tu. Sampaikan Mak dah faham sangat dah perangai anak sulung dia sorang nih.

Yang penting, everyday call mak inform apa kita buat untuk hari tu. Sebab tu nak tak risau.

Bila travel,  idea untuk menulis, idea untuk bisnes, idea untuk kerja hakiki datang mencurah -curah. Ingat lagi tak " jauh perjalanan, luas pemandangan" tuh? Dan ayat tu memang sangat2 betul tau :-)

Travel ni adalah salah satu hobby saya..my feberet hobby...in shaa Allah...one fine day, saya akan start travel semula...Saya takde rasa takut sebab saya tahu Allah jaga saya..sentiasa ada bersama - sama saya :-)

Really miss my travelling time :-)

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger