Pages - Menu

Menghitung Hari....

Assalamualaikum dearies...

Tak keruan menghitung hari majlis adik kesayangan bulan depan. Almost satu bulan je lagi untuk buat segala persiapan. Risau ada...berdebar pun ada...Macam - macam tak setle lagi nih.

Kali ni saya dan incik suami merangkap floor manager. Kena pastikan segalanya settle dengan sebaik mungkin. In shaa Allah...tulang belakang majlis ramai kat rumah tu...hihihi... semuanya memberikan kerjasama 100% walaupun floor manager dedua jauh. So, arahan dikeluar kan melalui wassap je la...

Harini tetiba je idea mencurah - curah untuk setle kan guestbook, centerpiece table, photobooth dan pelamin. Tq incik google sebab memberikan kerjasama yang sangat baik. Haha...idea - idea semua digabungkan daripada ihsan incik google. So, nanti saya akan update hasilnya okeh?

Doakan dipermudahkan perjalanan dan segala urusan kami ya semua :-)

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger