Pages - Menu

Kenapa Saya Jatuh Cinta Dengan Cleanser Nutriwhite Shaklee

Assalamualaikum dearies...

Salam Jumaat penuh barakah...lamanya tak update blog kan? Kihkihkih....walhal semalam baru je update..

So, hari ni saya nak share sikit sebab saya jatuh cinta sangat dengan Gentle Deep Foaming Cleanser Nutriwhite Shaklee ni.. oh ya...memang sebelum ni, saya bertukar - tukar cleanser tau...Segala jenis saya pernah cuba. Tapi semuanya serasi untuk seketika. Tapi dengan Gentle Deep Foaming Cleanser Nutriwhite ni, bertahan dah nak dekat setahun tau :-)

Hari ni berselfie sikit dengan My Lover nih...Gentle Deep Foaming Cleanser Nutriwhite dari Shaklee..Cleanser ni dah jadi BFF dah..wajib usung walau ke mana pun pegi even tube dia yang besar gedabak tu.

Alhamdulillah....Dah 8 bulan menjadi pengguna setia cleanser yang vouge ni...Setiap kali guna, setiap kali tu jugak la jatuh cinta sangat- sangat. Sebabnya, setiap kali after cuci muka, dah xde rasa kering dan tegang sampai perit dan pedih muka. Kalau dulu menderita jugak la sebab nak nampak cantik kan? Perit pun perit la. Akhirnya kulit jadi makin nipis pulak.

Bila first time guna Cleanser Nutriwhite ni, kulit rasa lembutttt sangat tau :-) After mandi, asyik duk pegang pipi sendiri je. Kulit muka jadi lembut dan rasa lebih segar. Percaya tak, kalau mengantuk pun boleh hilang tau after cuci muka dengan Cleanser ni..

Apa yang saya puas hati sangat dengan Cleanser ni sebab blackheads kat hidung ni semakin berkurang :-) whiteheads kat tepi - tepi hidung pun berkurang jugak tau. Sebelum ni menggerutu je atas hidung tu. Malu kat incik suami. Sekarang ni tak segan dah...Tq Nutriwhite :-)

Bonus yang paling saya suka sangat, after 6 bulan guna tanpa skip, balik kampung ada orang tegur, kulit muka makin cerah dan makin bersih. Ya Allah...Sukanya...Kulit saya jenis yang susah nak adapt dengan Cleanser. Tapi bila guna Nutriwhite, tak rasa langsung nak tukar brand lain.

1 tube tahan untuk 6-9 bulan. Satu penjimatan yang berganda untuk saya kat situ. Selain jimat, cleanser ni dah bagi saya rasa confident nak kuar rumah without make up. Pakai baby powder, sarung tudung, keluar je. langsung tak nampak macam muka orang sakit tau..Sebelum ni kena tepek bedak lebih sikit. Jap lagi ramai je yang tanya tak sihat ke.

Dah tahu kan kenapa saya jatuh cinta dengan Cleanser Nutriwhite ni? Tq Nutriwhite kerana mengembalikan keremajaanku...Heee...Yang penting Cleanser Nutriwhite ni bebas daripada chemical yang berbahaya yang merosakkan kulit.

Say YES to Cleanser Nutriwhite Shaklee! Tq Nutriwhite :-)

Tak rugi sangat melabur kat Cleanser Nutriwhite ni..Sebabnya ia sangat - sangat berbaloi tau. Seronok dan happy je tiap kali guna tau. Jadi, saya nak berkongsi kegembiraan ni dengan anda semua jugak tau :-)

Jika ada yang berminat untuk dapatkan Cleanser ni, boleh contact saya tau. :-)

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger