Pages - Menu

Vivix Shaklee Alternatif Baru Untuk Kesihatan Yang Menyeluruh

Assalamualaikum dearies...

Disebabkan bulan ni adalah bulan PROMO untuk VIVIX SHAKLEE, so saya nak share kenapa Vivix Shaklee sangat famous dan mendapat tempat dihati pengguna Shaklee. Vivix Shaklee adalah produk yang terhebat dalam LIST PRODUCT SHAKLEE.

Sebabnya dalam Vivix Shaklee terkandung semuanya khasiat yang ada dalam Vitamin Shaklee yang lain. Thats why la Vivix ni famous tau! Lagipun banyak kajian saintifik yang dijalankan untuk membuktikan keberkesanan Vivix ni..

Yang mana baru nak berkenalan dengan Vivix ni, meh baca ringkasan ni untuk info anda. Nak info lanjut, boleh cari saya tau.

✔Vivix™ adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.

Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik.

Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Vivix juga mengandungi resveratrol. Malah Vivix terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, disamping tidak mengandungi alkohol, sebaliknya hanya menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan dan HALAL!

✔Resveratrol adalah antioksidan yang sangat berkesan yang dihasilkan oleh tumbuhan. Resveratrol juga merupakan sejenis polifenol yang biasa ditemui dalam wain merah. Satu kajian yang dijalankan oleh Jabatan Sains dan Teknologi, Universiti Ohio, AS, pada tahun 1997 membuktikan kejayaan resveratrol menyekat pembahagian sel-sel kanser di peringkat selular.

Vivix cukup bagus untuk memperbaiki sel, menghapuskan radikal bebas dan memperbaiki DNA.

Memperbaiki DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.

Memperbaiki tenaga sel. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.

Vivix adalah anti aging terbaik. Sebab tu mereka yang mengamalkan Vivix nampak lebih muda dari usia sebenar. Siapa taknak kan wajah muda dan badan pun still bertenaga even dah berusia kan?

Testimoni pengguna yang mengamalkan Vivix Shaklee ni :-

"Adik ipar saya menjalani pembedahan buang tumor December 2012 seminggu sebelum akad nikah. Selepas seminggu akad nikah dia dikhabarkan berita sedih bahawa tumr tersebut merupakan kanser tahap 3... Dia amalkan vivix selama sebulan,, kemudian hasil check up mendapati dia telah bebas daripada kanser."

Noor Azlina, Perak
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Shaklee membantu pulih dengan segera. Selepas kimoterapi, saya mencari suplemen yang membantu badan pulih dengan cepat. Selepas consume selama sebulan, terus yakin dengan Shaklee walau baru sebulan amalkan Shaklee ketika itu kerana merasa perbezaan yang ketara dari segi energy level & health condition. Membuat saya tidak ragu-ragu lagi, kerana sebelumnya saya telah cuba pelbagai suplemen jenama lain tetapi tiada perubahan.

Mr. Law Chu Hian, Subang
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Mak saya mengidap kencing manis dan bila makanan tidak terkawal, bacaan kandungan gula dalam darahnya mula naik mendadak. Apabila perkara ini berlarutan, penglihatan mak menjadi kabur dan makin kabur. Mak kata, apa yang beliau rasa adalah...matanya menjadi makin kembang dan berair. Apabila hal ini berlaku, maka mak tak boleh melihat dengan baik bertambah buruk lagi mak tidak dapat memandu. Mak saya tak boleh makan sebarang supplement kerana ia akan menambah burukkan keadaan yang dia lalui. Mungkin disebabkan fungsi buah pinggangnya yang sedikit terjejas akibat kencing manis.

Oleh kerana itu saya hanya berikan mak saya vivix sahaja. Pada mulanya mak makan setengah sudu teh sehari tetapi kerana mak saya selesa dengan vivix, beliau mengambil 2 sudu besar sehari. Kini saya bekalkan mak saya 2 botol vivix untuk sebulan consume.Dalam masa tak sampai sebulan, penglihatan mak menjadi lebih baik. Mak rasa kedudukan matanya semakin elok dan tidak seperti sebelumnya yang mana ianya mengembang dan berair.

Alhamdulillah, mak saya boleh melihat semula ....tak perlu duduk dekat dengan tv untuk menonton seperti sebelum ini disebabkan matanya yang kabur. Penglihatan mak dah kembali sedia kala. Syukur pada ALLAH atas izinNYA jua. Pengambilan vivix banyak memberi kesan positif pada paras gula dalam darah mak saya serta penglihatannya yang kabur dulu telah pulih sedia kala.

Tiada apa yang lebih menggembirakan saya selain kesihatan mak yang baik. Duit boleh dicari...selagi ada daya usaha.Mudah2an mak dapat menunaikan umrah dengan lebih baik, insyaALLAH."

Puan Norita, Pulau Pinang.

Sebenarnya banyak lagi testimoni pengguna Vivix Shaklee ni. Tapi, saya share kan sedikit je dulu untuk tatapan.Anda...

Ok..ni kajian saintifik terhadap khasiat resveratrol..

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger