Pages - Menu

Kulit Muka Makin Bersih Dengan Cleanser Nutriwhite Shaklee

Assalamualaikum dearies...

Cuti raya di kampung memang AWESOME!!!Sangat happy dengan suasana kampung, suasana raya. Dan saya masih lagi sempat menyiapkan sarung ketupat nasi 50 biji dalam tempoh 2 jam je tau.

Sampai kat kampung dalam pukul 1.30 pagi, tapi bila dah jumpa mak dengan adik beradik kan, Xde maknanya nak tidur awal. Sudahnya, lelapkan mata 30 minit je, pastu bangun untuk sahur dan terus tak tidur after sahur tu...

Esoknya jumpa dengan anak sedara yang menyewa kat kawasan perumahan kat atas tu. Jumpa-jumpa je, terus buat muka terkejut macam apa je tengok saya...

"Kak....Bersihnya muka!! Ni penangan SHAKLEE la ni!"

Alhamdulillah...dengan izin Allah, saya masih dalam proses untuk dapatkan kulit yang lebih sihat dan Cantik sebab kulit saya memang bermasalah. Masalah yang masih dalam proses penyembuhan sekarang ni ialah liang pori yang besar dan bintik hitam. Tapi, saya yakin...dengan izin Allah, in shaa Allah..impian untuk dapatkan kulit yang cantik tu tak mustahil.

Seronok tau! Even kita tak mention, takde niat pun nak promote Shaklee sebab tahu orang tengah busy nak beraya kan? Tapi the product speak itself! Kesannya? Anak sedara sendiri yang tegur perubahan kulit tu :-)

Terima kasih kepada Cleanser Nutriwhite Shaklee yang sangat awesome tu..Patut la ramai sangat yang jatuh cinta dengan cleanser ni...

Fungsi Gentle Deep Foaming Cleanser Nutriwhite Shaklee ni :-

» Kulit akan lebih bersih, licin, lembut, segar dan berseri, sekata. Apabila apply Set Skincare Nutriwhite yang lain lebih mudah diserap dengan sempurna.

» menyingkirkan sel kulit mati tanpa meninggalkan sisa.

» Kulit kurang berminyak

» liang pori rapat sebab kotoran celah pori disingkirkan

Sangat bagus untuk yang ada masalah pori besar macam saya. Bila liang pori besar, kotoran pada wajah tak dapat ditanggalkan dengan sempurna dengan pencucian biasa. Sebab tu kita rasa kulit makin berminyak walaupun dah cuci.

Lagipun, Cleanser Nutriwhite Shaklee ni bebas dari sebarang bahan kimia. Sebab tu dia takde bau langsung. Nutriwhite Shaklee ni 100% terhasil dari sumber semulajadi.

Bahan bahan dalam Cleanser Nutriwhite Shaklee yang gojes ni:-

1) Rumpai laut berfungsi membuang kekotoran, sel-sel mati dan menegangkan kulit.

2) Alga Hijau membuang toksin dan mengekalkan kelembapan kulit.

3) Strawberi Begonia menyeragamkan warna kulit. Takdelah muka kita ada zon warna berbeza.

4) Melembut dan menyegarkan kulit. Sebab tu rasa segar sangat walaupun hanya dengan 1 cucian je tau.

Anda yang inginkan kulit yang bersih, sihat dan Cantik serta masih tercari - cari pencuci muka yang sesuai dan selamat untuk kulit anda, boleh contact saya tau.

Saya akan guide anda sehingga anda berjaya dapatkan kulit yang anda inginkan :-)

Ingat tau...jangan guna set penjagaan kulit dan kosmetik yang ada paraben tau. Kesian kat kulit muka kita terhakis nanti. Dari nak cantik terus jadi makin teruk.

Dengan Shaklee , in shaa Allah...ianya selamat dan HALAL digunakan.

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger