Pages - Menu

Cantik Dengan ESP? Bukan Sekadar Angan - angan Kosong

Assalamualaikum dearies...

Masih beraya lagi ke malam ni? Yang pastinya hujung minggu ni mesti banyak open house kan? Saya yakin masing - masing dah siapkan dalam LIST baju apa yang nak dipakai masa open house nanti. Baju dah cantik, tudung dah menarik, heels dah tertarik, tapi kulit kita?

Saya selalu ingatkan customer kesayangan saya supaya sentiasa menjaga kecantikan dan kesihatan kulit kita. Lebih - lebih lagi kita ni orang perempuan kan? If tudung dan baju - baju kita boleh beli dengan harga yang beratus - ratus ringgit, kenapa tak invest macam tu jugak untuk kesihatan dan kecantikan kulit kita kan?

Baju dan tudung, lama kelamaan akan buruk jugak. Biar mahal mana sekali pun. Bila dah buruk, kita buat kain buruk je la kan? Tapi, bila invest untuk kesihatan dan.kecantikan kulit, lama kelamaan kulit semakin sihat. Makin cantik. Makin berseri. Tak perlu dah nak bersiap depan cermin lama - lama. Tak perlu dah nak tepek foundation tebal - tebal kan? Incik suami lagi la suka. Tunggu nak bersiap dah tak lama macam dulu. Bonus dapat isteri yang makin cantik.

Nak cantik, invest untuk luaran dan dalaman dengan seimbang tau!

So, kali ni meh nak share sikit testimoni pengguna ESP yang dapat hasil sangat menakjubkan ke atas kulit masing - masing.

Kenapa ESP? Sebab ESP ni adalah makanan untuk kulit. ESP adalah protein yang mana protein amat diperlukan untuk menghasilkan sel yang sihat. Bila sel kita dah sihat, baru  la proses menggantikan sel yang rosak dan membina sel - sel baru lebih mudah. Bila sel SIHAT dan BERTENAGA, penyerapan vitamin kat badan kita pun lebih optimum tau :-)

Meh kita menjamu mata ok :-)

Testimoni ESP Shaklee Untuk Kulit Cantik

Puan Arifa Salle

Nak share jugak....sy jatuh cinta dengan ESP masa dalam pantang...masa tu susu badan tak banyak...so saya beli full.set menyusu....takut-takut nak cuba pada mulanya tapi lepas seminggu minum ESP....

paling ketara ialah bila tengok cermin nampak kulit makin cerah dan jerawat hilang ..parut-parut pun cepat hilang....start dari situ saya terus menerus consume ESP smpai sekarang ni

Puan Liana Jiha

Dulu saya tak suka ESP sebab dia berasaskan soya. Mungkin sebab pandangan negatif saya tentang soya dan provokasi yang mengatakan soya penyebab penyakit kronik. Itu dulu, kurang ilmu dan sikap tak ambil tahu.

Tapi lepas kenal Shaklee dan study produk ESP, baru tahu kepentingan protin dalam badan. Yang terbaik sumber soya ESP adalah Non-GMO (Non-Genetically Modified Organism iaitu soya semulajadi yang tidak diubah genetiknya), dicuci dengan air (bukan bahan kimia) untuk kekalkan Isoflavones, bebas kolesterol & laktosa dan yang penting mengandungi semua asid amino yang diperlukan badan.

Kini, saya pengamal tegar ESP. Hari-hari adalah satu kemestian. Saya mula mengambil ESP untuk meremajakan kulit saya yang kusam dan berjerawat. Memang dulu kulit saya terlajak minyak terutama di zon T serta agak kering di pipi, jenis kulit kombinasi.

Saya perasan jika saya mengambil ESP, banyak bahagian kulit yang telah diperbaiki. Kulit terasa lebih lembap terutama di bahagian muka. Bonus – tumit kaki yang kasar bergaris telah halus licin. Memang best penangan ESP ni. Tak rugi mencuba.

Saya bertambah yakin kerana produk Shaklee berteraskan R&D. Bukan produk biasa tapi luar biasa. Inilah kisah cinta saya dengan ESP.

Credit to blog dasyifa.blogspot.com.

Bila dah rasa sendiri perubahan tu, memang kita takkan rasa menyesal consume Shaklee. Saya sedia guide anda untuk dapatkan hasil seperti mereka juga..

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger