Pages - Menu

AURA NATIONAL CONFERENCE SHAKLEE 2014/2015

Assalamualaikum dearies...

Alhamdulillah....baru boleh terjah my baby blog ni setelah seharian dengan task di office. Alhamdulillah...walaupun masih berbaki lagi kerja yang belum siap, tapi dah tinggal amanat kat my comel staff untuk uruskan. Semoga 3 hari yang diperuntukan buat family ni menggembirakan mereka.

Wowww!!! Hebat penangan AURA NATIONAL CONFERENCE SHAKLEE  dua hari lepas. Aura dan rasa ukhwah yang kuat tu still lagi terasa sampai bangun pagi tadi. Malam tadi sebelum tidur, dapat suntikan semangat dari Ibu Honey...In shaa Allah ibu. Ida akan buktikan ida boleh!

In shaa Allah...National Conference Shaklee 2016 , saya akan naik stage untuk ambil AWARDS atas kecemerlangan dalam Shaklee. Syukur sangat diperturunkan dengan bisnes Shaklee ni. Even, leader - leader kebanyakkannya lahir daripada wanita berkerjaya dan suri rumah, tetapi pencapaian mereka menjadikan mereka iron lady di mata dunia :-)

Setiap sharing daripada Master membuka hati dan minda yang sebenarnya tak susah nak berjaya dalam bisnes Shaklee ni...Walk the talk...Planning dan ada strategi yang baik untuk melaksanakan planning kita. Tanpa planning memang takkan ke mana - mana bisnes kita.

National Conference Shaklee meraikan kejayaan mereka yang bertungkus lumus membantu orang lain juga sama - sama berjaya. Bukan sahaja kejayaan dikecapi, tapi rasa puas sebab dapat bantu lebih ramai yang ingin sihat dengan Shaklee.

Nothing impossible!!! Kejayaan itu....Pentas itu...akan jadi milik saya dan adik beradik Dazzling Diamond Leaders tahun depan. Kami akan pastikan, setiap saat yang kami lalui kini, setiap air mata yang jatuh, setiap pandangan sinis yang kami terima, akan terhapus segala rasa dengan langkah demi langkah di atas pentas NATIONAL CONFERENCE SHAKLEE 2016  nanti.

"Ya Allah....bantu kami...berkati usaha kami...lorongkan kami ke jalan kejayaan ini untuk keluarga tercinta kami, untuk guru kami, dan untuk diri kami sendiri."

Tiada yang mustahil...Sungguh...Takkan ada yang mustahil dengan izin Allah...In shaa Allah...kita sedang mengorak langkah menuju ke puncak kejayaan...

Anda yang ingin saya pimpin sama - sama berjaya, tidak kira usia atau kerjaya anda, jangan bertangguh untuk contact saya...dan saya akan guide anda dan pimpin anda menuju kejayaan...

Keluar daripada kekusutan yang mencengkam. Yang penting anda berani :-

DREAM BIG
SEMANGAT YANG KENTAL
HATI YANG TABAH
USAHA TANPA ERTI PENAT LELAH
MELANGKAH TANPA JEMU

IN SHAA ALLAH...KITA JUMPA DI PUNCAK KEJAYAAN

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger