Pages - Menu

DIY Wedding GuestBook

Assalammualaikum semua...

Tajuk havoc je kan? Hihihi...takla...Bukan untuk saya pun sebenarnya...Untuk si adik yang rancangnya akan menjadi milik orang tak lama dah...

So, buat preparation sikit-sikit kan? Dan yang peliknya, si akak ni yang terover excited sangat pulak.

Harini dah ramai yang mula bercuti kat Opis. Sambil buat kerja, sambil dengar lagu sambil siapkan template untuk guestbook ni. Sempat la mencari idea dari blog2 yang DIY sendiri guestbook ni tapi dengan kos yang sangat jimat.

Suka sangat bila jumpa template untuk bahagian dalam guestbook tu...jumpa Kat tenet. Nanti saya update sumber tu kat mana ya. Sangat senang bila dah ada template tu. Edit nama dan tarikh je. The rest dah siap dah...

Keje seterusnya adalah misi mendeko cover guestbook. Disebabkan si adik dah bagi kepercayaan kat k.long dia ni jadi wedding planner, maka setle la part guestbook.

Idea untuk hiasan meja guestbook nanti pun dah dapat. Barang - barang pun tak bAnyak sangat kena beli. Guna yang mana ada je...So, make it simple. Less is more :-)

Mujur si bakal pengantin tak cerewet. Mudah la Keje kan? Yang penting, Tema warna purple. So, purple perlu ada dimana2 pun :-)

Hai la adik....

Ok..meh nak by teaser dulu. Bila dah fully siap, saya post kat sini tau :-)

Happy reading alls :-)

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger