Friday, January 2, 2015

Promosi Permulaan Tahun Baru 2015

Views

Assalammualaikum....

Alhamdulillah...Masa first day 1 Januari 2015 tu kan public holiday. Bangun Subuh tu excited tengok henpon sebab nak tahu bulan ni promo apa.

Sejak berbisnes ni, setiap 1hb akan jadi hari paling excited dan paling mendebarkan. Hi semua gara- gara nak tahu promo apa bulan tu.

Alhamdulillah....Alhamdulillah....Alhamdulillah....Tahun baru bermula dengan promo agen detoks.

Detoks ni penting sebab :-

1) Supaya penyerapan nutrisi daripada suplement dan makanan berkhasiat pada kadar yang optimum

2) Supaya badan lebih bertenaga

3) Supaya badan bebas toksin dan kurang berasid.

Detoks menyeluruh untuk badan kita membuatkan pembersihan USUS, DARAH dan HATI. Produk untuk detoks yang disarankan adalah HERB-LAX, ALFALFA, VIVIX, PHYTOCOL, DTX COMPLEX. If anda nak detoks, boleh hubungi saya tau untuk tahu yang mana 1 perlu untuk anda consume mengikut masalah anda.

Alhamdulillah...Bulan ni adalah promo bagi 3 produk. Satu produk untuk kanak-kanak dan dua lagi produk semasa.

Vita-lea for Children is back dengan improved formula. Vita-lea ni adalah multivitamin lengkap untuk keperluan anak-anak kita ni yang adakalanya picky eater. Bila picky eater memang tak cukup la kan gizi seharian.

Alfalfa Complex pun promo tau bulan ni. Alfalfa Complex ni khas untuk detoks usus. Bila usus bersih, banyak penyakit dapat dielakkan. Khasiat daripada suplement dan makanan berkhasiat dapat diserap dengan lebih sempurna.

Vivix the vogue!( Saya suka panggil Vivix camni sebab mereka yang consume Vivix memang jadi vogue sangat)(^_^)

khasiat utama Vivix  adalah detoks darah dan anti aging serta penawar 1001 penyakit. Hanya yang dah rasa tahu bestnya tonik ajaib.

Vivix bertindak memperbaharui sel dan DNA agar badan lebih segar. Darah yang penuh dengan toksin akn menyebabkan badan kita mudah lesu.

Jika anda berminat nak order dan konsultasi percuma serba tips ekslusif dari saya, your trusted SID, Jangan segan - segan nak contact saya tau!


Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...