Pages - Menu

Sebab - sebab Anda Perlu Consume Shaklee Collagen Powder

Assalammualaikum semua...

Happy weekend! Harini task agak mencabar. Petang ni sesi menimba ilm bersama dengan Kak Norita di Shaklee Sri Rampai.

Lepas tu, tunggu incik suami dan bertolak peluang ke kampung tercinta untuk majlis sambut menantu si adik pada hari esok.

Bulan ni bulan promo untuk Shaklee Collagen Powder. Promo terhebat dan jarang sangat Shaklee buat promo macam ni. Ye la kan. Bulan ni punya Promo Beli 3 kotak Free 1 kotak. Dapat lagi FREE MEMBERSHIP dan Bonus 14 Januari 2015 nanti.

Isu Shaklee Collagen Powder ni memang hot bulan ni. Semua orang pakat -pakat buat stock sebab nak skin yang sihat dan cantik secara semulajadi.

Kecoh dalam group WhatsApp pun sal Collagen Powder ni jugakkk. Hai la Collagen...femesnya kamu bulan ni. Tak rugi melabur sedikit untuk skin yang lebih sihat dan cantik tau.

Sebab dengan Collagen Powder ni bukan je dapat skin cantik, sihat dan gebu malah dapat juga menganjalkan payudara dan punggung tau! Yang ni memang terbukti.

Yang sentiasa update tentang set untuk cantik, memang la tahu sebab apa perlunya Collagen ni. So, bagi yang masih baru nak berjinak -jinak ni, kat sini ada serba sedikit sebab-sebab perlu ambil Collagen Powder ni :-

1) Mengurangkan kedutan KULIT  dan juga garis-garis halus

2) Mengecilkan liang- liang roma.

3) Melembap dan mengurangkan kekeringan kulit.

4) Mencerahkan kulit dan bebaskan kulit dari pigmentasi dan jeragat.

5) Menegangkan payudara dan pinggul.

6) Menyuburkan rambut menjadikan rambut yang cantik tidak bercabang serta  menyuburkan kuku dan kulit rambut sihat

7) Meningkatkan Pergerakan – Badan lebih bertenaga dan aktif.

8) Menganjalkan kulit menjadikan kulit lebih muda bermaya.

9) Meningkatkan kesihatan kekuatan sendi dan menyokong kalsium dalam badan

Masih berkira-kira nak cuba Collagen Powder ni? Masih ragu -ragu? Meh nak share bukti...


Sumber : http://hivitaminsihat.com




No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger