Pages - Menu

Double PROMO Lagi Untuk Disember 2014 Ni?

Assalammualaikum semua..

Alhamdulillah..berkesempatan nak berceloteh lagi kat blog kesayangan ni. Dah lama tak update entry terbaru kan? Maaf kan saya. Kelam kelibut dengan macam-macam hal. ;)

Bulan ni Shaklee bagi berita gembira lagi. DOUBLE PROMOTION UNTUK VITAMIN CANTIK :-

» SR VITAMIN C

» VITAMIN E COMPLEX

Masa diumumkan dekat group 1 Disember lepas, nak berjoget-joget rasanya sebab happy yang teramat. Syukur Alhamdulillah..

Bulan ni adalah bulan kecantikan untuk semua. Yang mana ada masalah kulit yang serius, tak berapa nak serius dan ada yang menghala ke arah nak jadi makin serius, saya suggestkan untuk cuba Set Kulit Cantik ni.

Alhamdulillah....sebab Set Kulit Cantik ni la saya dipertemukan dengan Shaklee. Sebab Set kulit Cantik ni juga la skin saya dah semakin pulih. Adik saya yang ada masalah kulit yang serius juga, Alhamdulillah dah semakin pulih sejak consume dengan konsisten Set Kulit Cantik ni. Semuanya dengan izin Allah.

Bulan ni Set Kulit Cantik Basic ni Shaklee bagi Promosi pulak tu.

&& Beli 6 botol Percuma 1 botol
&& Beli 2 botol diskaun 5%

Kepada anda juga yang nak cuba Set Kulit Cantik ni dan dapat guide yang betul untuk suplement yang diperlukan, boleh contact saya tau.

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger