Pages - Menu

Berbelanja Dengan Bijak~ Kumpul Stock Vitamin Masa Tengah Promo

Assalammualaikum semua...

Bersiaran dari dalam kereta...Membiarkan incik suami melelapkan mata barang seminit dua..kesian tengok incik suami. Keletihan dia. Tapi nampak la muka puas dapat tengok live Malaysia vs Thailand tadi.

Incik suami tengok bola. Saya pula gigih pegi menimba ilmu untuk customers kesayangan saya. Tambahkan ilmu didada untuk memberi khidmat terbaik untuk semua customer tersayang.

Nak makan suplement bukan aci redah je tau. Perlu makan dengan ilmu. Dan consult juga perlu dengan ilmu. Sebab tu takde istilah berenti menuntut ilmu buat SID selagi keutamaan  adalah untuk membantu lebih ramai yang ingin kesihatan yang lebih baik.

Bermula 1 April 2015, negara kita akan melaksanakan GST ( Good & Services Tax). Shaklee pun tak terlepas dari GST ni. Jadi, masih berbaki 4 bulan untuk anda semua restock suplement yang sentiasa dan wajib ada sementara harga sebelum GST dikenakan.

Buat pilihan terbaik.  Ambil langkah bijak untuk beli masa tengah promo ni. Sebab saya yakin, ramai pengguna tegar Vitamin C dan Vitamin E Complex kan? Beli stock 6 botol dapat 7 botol. Cuba kira dah tahan berapa lama kegunaan kalau camtu? So, dah boleh berjimat  untuk setahun dari beli suplement masa harga telah dikenakan GST.

Beli 2 botol untuk kegunaan sendiri pun tahan 8 bulan untuk Vitamin E Complex dan 12 bulan untuk Vitamin C. Jimat 5% lagi if beli bulan ni. Tinggal 10 hari je tau promo ni.

Dua vitamin ni memang cukup femes dikalangan wanita. Kaum lelaki tak nak kalah tau. Memang ada yang mengamalkan vitamin dan hasilnya kulit cantik dan bersih tau.

Tambah pula dengan promo Collagen Powder bulan ni. Beli 3 kotak percuma 1 kotak. Collagen Powder ni akan lama out of stock tau selepas bulan ni. Sebab tu, Ratu Collagen dan mereka yang baru nak try collagen ni amek peluang beli terus harga promo dan buat stock untuk setahun.

Ilmu baru dapat petang semalam  daripada Kak N, untuk dapat kesan maksima dengan pengambilan Collagen Powder ni, ambil 1 sachet setiap hari konsisten selama 2 bulan. In shaa Allah...anda akan rasa Shaklee Effect masa tu nanti. Yang penting air kena cukup tau.

So...kita pengguna bijak. Jadi kena la jadi bijak buat pilihan kan?

If ada kemusykilan, nak tanya pape ke boleh terus contact saya tau. Saya sentiasa on untuk anda bertanya sebarang pertanyaan.

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger