Pages - Menu

Omega Guard In The House!!!!

Assalammualaikum semua..

Alhamdulillah...Harini tiba awal di opis...lepas tu bergerak Ke Sg. Burong untuk timba ilmu kerja hakiki. so, petang ni sementara menunggu buah hati amek, amek masa ni sekejap nak update cik belog kesayangan ni...

Maaf ya anda - anda semua sebab lambat inform promosi untuk bulan November ni. Shaklee sangat la baik hati sebab bulan lepas buat double promotion...Bulan ni pun promo meletopsss!

Produk Pilihan ramai bulan ni adalah.....

OMEGA GUARD

® PROMO BELI 6 BOTOL PERCUMA 1 BOTOL

® BELI 2 BOTOL DISKAUN 5%

Sangat2 menjimatkan dan berbaloi2 grab Omega guard masa tengah promo ni.

Tau tak apa dia Omega guard ni?

Omega guard adalah Minyak Ikan Terbaik Di Dunia.

» Mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain-lain lagi.

» EPA menyihatkan jantung dan sendi

» DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi otak.* (Shaklee Malaysia)

26 Manfaat Omega 3 Dalam Omega Guard Shaklee :-

1.  Omega 3 mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita

2.  Melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan

3.  Mencegah salur darah dari tersumbat

4.  Omega 3 dapat mengelakkan strok

5.  Mengekalkan tekanan normal darah

6.  Membantu mengurangkan ketegangan urat leher

7.  Mengurangkan sakit kepala

8.  Merendahkan kolestrol

9.  Omega 3 dapat mencegah pembekuan darah dalam badan

10. Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL

11. Mengawal masalah obesiti

12. Mengurangkan risiko penyakit jantung

13. Sangat bagus untuk ibu hamil - membantu tumbesaran dan perkembangan
      otak janin

14. Meningkatkan perkembangan memori janin dan kanak-kanak

15. Meningkatkan sistem imun tubuh dan sangat bagus untuk kesihatan kanak-kanak

16. Membantu menyihatkan paru-paru

17. Omega 3 juga boleh memperbaiki masalah alahan kulit seperti eczema, psoriasis, dll

18. Mengurangkan demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE
      (lupus erythematosus)

19. Omega 3 juga membantu memperbaiki penyakit buah pinggang

20. Membantu menentang kanser paru-paru, payudara, kanser prostat dan kanser kolon.

21. Membantu meningkatkan kesihatan hati selepas pembedahan

22. Membantu pankreas pesakit kanser berfungsi dengan lebih baik

23. Memelihara fungsi-fungsi sendi

24. Mencegah penyakit gout

Selain itu, Omega 3 yang tekandung dalam Omega Guard Shaklee membantu memperbaiki masalah berkaitan otak sepert:-

- Mencegah insomnia

- Mengurangkan tekanan emosi

- Mengurangkan kemurungan dan kebimbangan

- Membantu memperbaiki masalah autism

- Membantu memperbaiki masalah kanak-kanak hyperactive

- Mengurangkan masalah schizophrenia

- Mengurangkan masalah lupa pada wanita yang telah melahirkan anak

Siapa Yang Perlu kan Omega?

® kanak - kanak berumur 2 tahun Ke Atas
® ibu mengandung
® Ibu menyusu
® pesakit jantung
® batuk berkahak
® nak kurus
® pelajar
® kanak - kanak hyperactive
® anak- anak autism
® high cholesterol
® asma / kelas
® allergic
® Diabetes

Ha....macam-macam Kebaikan yang kita perolehi dalam satu botol omega guard. Dan yang terbaiknya, satu sajian omega guard membekalkan 990mg omega - 3 pada badan kita..

Bila dah tau kebaikan omega-3 dlm omega guard ni, mesti nak cuba kan? Nak hadiah kan kat parents pun sesuai sgt tau!

Cuma pesanan ikhlas dari saya, better grab masa tengah promo ni tau!

Kepada bakal-bakal customer saya yang cantik manis dan hensem bergaya, anda akan menerima konsultasi percuma dan tips-tips menarik untuk setiap pembelian produk Shaklee dengan saya.

Nak lebih jimat lagi mendaftarlah sebagai ahli dan saya akan guide anda yang ingin buat side income dengan Shaklee.

Tak perlu modal beribu-ribu atau simpan stok yang banyak , cuma yuran pendaftaran RM75.00 seumur hidup, semangat yang tinggi, hati yang cekal dan no give up term in life..

In shaa Allah...sama - sama kita meningkatkan ekonomi kita untuk manfaat orang lain...in shaa Allah....

Menyentuh untuk manfaat

Shaklee Independent Distributor
914377

FB : Nur Insyirah

Email : eida_102@yahoo.com

Sms/Call/ WhatsApp : 019-7262102

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger