Pages - Menu

THE TILLAS TERBAEKKKK :-)

Assalammualaikum semua...

Bonding time dengan family Ke di petang2 hari cuti ni? Kat kawasan perumahan ni,hujan turun membasahi bumi Allah... Alhamdulillah...seronok tengok air hujan tu menitis...

Waktu hujan turun ni adalah salah satu waktu mustajab untuk berdoa. Jom submit doa banyak-banyak. Semoga Allah memakbulkan doa kita...Aamiin ya Rabb..

Sebelum saya jumpa Shaklee ni, saya memang tak sangka akan masuk Borang bisnes ni. Sebab bagi saya business adalah.bidang yang berisiko tinggi untuk gagal dan memerlukan modal yang sangat banyak. Ditanya dengan saya yang langsung xde basic business ni memang saya takkan sesekali amek risiko besar berkecimpung dengan business ni.

Tapi, sejak jumpa Shaklee..persepsi saya berubah 100%. Menceburi bidang bisnes tak perlu dengan modal yang Banyak. Hanya perlu niat, ilmu business, usaha tanpa rasa jemu dan tak mudah putus asa. Yang paling penting menjaga hubungan yang baik dengan CEO tertinggi dalam business kita..Allah S.W.T.

Dalam berbisnes,kita adalah bos. Sebab tu perlu pergantungan sepenuhnya dengan Allah agar business kita sentiasa diberkati dan Dapat memberi manfaat kepada orang lain.

Sejak Jatuh cinta dengan bisnes Shaklee ni, saya selalu share dengan adik2 saya kata2 semangat, dan galakan untuk mereka juga terlibat dengan bisnes. Dan Alhamdulillah...adik saya yang ketiga dah mula berjinak-jinak dengan business. Sekarang ni tengah giat mempromosikan shawl dan bawal plain dan printed custom made daripada material high quality chiffon.

Dengan jenama Terbaek :-

THE TILLAS

Kepada yang berminat nak dapatkan custom made bawal dan shawl ni boleh visit :-

Instagram  :-  sitinabillahmohamad

FB :- Siti Nabillah Mohamad



Lets the pictures talk :-) :-)

Bonda kami menggayakan The Tillas printed half moon
No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger