Pages - Menu

Penangan Omega guard Shaklee...

Assalammualaikum...

Salam jumaat penuh barakah untuk semua! Alhamdulillah...Pagi yang penuh dengan kesyukuran yang tak pernah putus. Dengan segala nikmat yang Allah berikan yang tak pernah henti...terima kasih Ya Allah...

Bangun dengan senyuman walaupun malam tadi terlajak waktu tidur. Ni semua gara - gara Omega guard Shaklee. Seharian takde rasa mengantuk di pejabat.

Ke hulu Ke hilir siapkan segala macam task sebelum perhimpunan bulanan pertama yang kami organize. Memang berlari2 dalam opis. Tapi takde rasa letih pun...air memang minum banyak la Semalam sebab bila makan Omega guard ni memang tekak akan rasa kering. Sebab ia membakar lemak kan? Jadi sesuai sangat la makan Omega guard pastu berlari2..memang terbaek la..

Balik rumah pun still bertenaga. Tak macam selalu. Boleh siapkan dinner dan kemas rumah. Sempat lagi kemas dapur Sebelum balik kampung Harini.

Bila nak tidur, die dah mula bermasalah. Susah nak tidur la. Mata segar bugar. Makan omega guard after breakfast tapi penangan die terasa sampai malam.

Paling best lg, saya dalam keadaan bad flu. Bile Duk dalam opis yang aircond die sejuknye,masya Allah.....memang makin hebat dan susahla nak bernafas. After makan Omega guard ni memang terasa kurang sejuk dan mukus mencair...omega guard ni boleh memanaskan badan. Sebab tu ibu- Ibu berpantang digalakkan ambil omega guard ni semasa berpantang untuk mengelakkan bentan.

So...sedang teruskan makan Omega guard ni...Jgn lupa minum air y banyak ok...

Jika kalian ingin bertanya atau ingin membuat pembelian produk Shaklee boleh hubungi saya ya! In shaa Allah...consultant terbaek untuk customer kesayangan saya.

FB : Nur Insyirah

Email: eida_102@yahoo.com

Sms/Call/WhatsApp : 019-7262102

SID Shaklee : 914377

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger