Pages - Menu

Kurus Dengan ESP

Assalammualaikum semua..

Harini bercuti setelah balik outstation semalam dan sampai kat home sweet home pukul 1 Pagi...

Alhamdulillah...keletihan dalam kepuasan sebab berseminar dengan orang-orang hebat walaupun gelaran mereka pesawah. Seronok dan terselit keinsafan kat situ masa dengar setiap orang bersuara meluahkan rasa... Semoga Allah memberkati dan memberikan rezeki melimpah ruah untuk mereka...

Calling for 4 days left untuk promo ESP..Hihihi.. tapi yang sebenarnya nak share dengan kalian testimoni bergambar daripada mereka yang consume ESP.

Kebanyakkannya amek ESP untuk Skin dan untuk banyakkan susu ...tapi bila dah konsisten, dapat badan kurus dan solid lagi..

Terima kasih untuk Shaklee Datyn Mia diatas ihsan 3 pic testimoni dan pic kedua tu adalah Shaklee Datyn Mia...tuan empunya badan bagi testimoni sendiri tau!

In shaa Allah...mampu untuk kurus dengan ESP if...ikut jadual yang diberikan,konsisten,banyak minum air- minima 2L setiap hari dan sentiasa Doa untuk kurus supaya sentiasa sihat. Apa yang paling penting niat untuk kurus tu sebab apa ya!

ESP ni bantu kekalkan otot kita semasa kita usaha nak kurus dan tengah diet. Die bekalkan protein yang diperlukan untuk otot menjalankan fungsinya dengan baik.

Ape fungsi otot?

Otot ni la yang tolong untuk ingatkan metabolisme memecahkan lemak. Jadi...if otot hilang kekenyalan die, mesti la dia x Boleh function dengan sempurna kan?  Maka, dengan Itu memang susah la badan kita nak turun..

Untuk kurus, pengambilan protein amat penting tau!

Pastikan kesihatan kita sentiasa dalam keadaan tip top ok?

FB : Nur Insyirah

Email : eida_102@yahoo.com

Sms/Call/WhatsApp: 019-7262102

SID Shaklee: 914377

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger